Gündem

Gündem Haberleri

Yeni Yaşam'dan Valiye ziyaret

Yeni Yaşam

Yaklaşık iki ay önce, Muğla Valisi iken Kahramanmaraş Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer'e hoş geldin ziyaretleri sürerken, bu kervana katılan son halka Kahramanmaraş Yeni Yaşam Engelliler Derneği oldu.

20 Kasım günü, akşamın ilerleyen saatlerinde dernek yönetimini kabul eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, bu tür toplumsal dayanışmayı temin eden derneklerin, bir kampüs içerisinde toplanmasının daha doğru olduğunu ve hatta aynı amaca hizmet eden derneklerin güç birliği oluşturmak adına birleşmeleri gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Abdulhamit Yeniceli ise, nöbeti babası BünyaminYeniceli'den devraldığını belirterek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, dernek adına çıkartılan Yeni Yaşam Dergisi'nin 3. sayısını takdim etti.

DERNEĞİN LOKALİ BİLE YOK…

Başkan Abdulhamit Yeniceli, aktif olarak yaklaşık yüz'e yakın üyeleri olduğunu, engelli üyelerine tekerlekli araba ve diğer ihtiyaçları temin noktasında yardım ettiklerini, kesinlikle nakdi yardımları kabul etmeyip, bunun yerine engelli üyelerine iş ve tekerlekli araba verilmesinden yana olduklarını da kaydetti, buna rağmen derneğe ait bir binanın, biri lokalin bulunmamasından yakındı.

Aynı sıkıntıyı diğer derneklerin de yaşadığının altını çizerek, yerel yönetimlerin bu soruna çözüm bulabileceğini yinelerken, Vali Güvençer'e ziyaret edenler arasında ayrıca, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci,Kipaş Holding Hazır Beton Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Şerbetçi ile Bilal Küçükkayada vardı.(ESRA AKÇAKALE)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi