Cumhuriyet Yeniden Dirilişin Simgesidir

Cumhuriyet Yeniden Dirilişin Simgesidir

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir kutlama mesaj yayınladı.

Başkan Erkoç mesajında şunları kaydetti: "Cumhuriyet Bayramı, tarihte eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.

‘Tek bayrak, Tek millet, Tek devlet' anlayışı ile kurduğumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam edecektir. Bu günlerin sorumluları olarak bizler; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak zorundayız. Bu yolda yürürken milli değerlerimizden ödün vermemek ve bu değerleri yarınlara sağlam olarak teslim etmekle görevliyiz. Görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmek için; Milli değerler ile bilim ve aklın üstünlüğünü benimsemek, tarihimizi çok iyi bilmek zorundayız. Türkiye Cumhuriyetinin bugünlere kolay gelmediğini, atalarımızın bizlere emanet ettikleri bu topraklar uğruna yüz binlerce şehit verildiğini ve bir o kadar da gazimizin bulunduğunu unutmamakla mükellefiz. Türkiye`nin aydınlık bir geleceğe adım adım yürüdüğü bir dönemde, birlik olarak, milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz.

Bu önemli gün vesilesiyle, ülkemiz üzerinde son dönemde oynanan kirli oyunların boşa çıkacağını, milletimizin birlik ve beraberlikten ayrılmayacağını bir kez daha belirtmek isterim. Bu duygularla Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, şükran ve rahmetle anıyor, milletimizin ve Kahramanmaraşlı hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Cumhuriyetimizin 91. yılı tüm milletimize kutlu olsun."

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları