Pakdil; Kurulan Tuzaklarla İtibarsızlaştırılıp Gözden Düşürmek İstiyorlar

Pakdil; Kurulan Tuzaklarla İtibarsızlaştırılıp Gözden Düşürmek İstiyorlar

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, ``Türkiye`nin büyümesini istemeyenler fitne, fesat çıkartarak AK Parti`yi, Recep Tayyip Erdoğan`ı ve onun temsil ettiği iktidarı Türkiye`den uzaklaştırma çabasındalar`` dedi.

Pakdil, partisinin Göksun seçim bürosunu ziyaretinde, Mehmet Akif Ersoy`un, ``Cehennem olsa gelen göğsümüzde söndürürüz. Bu yol ki hak yoludur dönme bilmeyiz yürürüz`` sözünü hatırlatarak, sadece Allah`ın önünde eğilip millete saygı duyduklarını söyledi.

İktidarları döneminde hiçbir zaman diklenmediklerini ancak dik durduklarını vurgulayan Pakdil, şöyle konuştu:

``Rabbimizin dışında hiçbir gücün ve kudretin karşısında eğilmedik. Birileri hep eğilmeye zorladı ama biz biliyoruz ki bu dünya hayatının bir sonu vardır. Esas olan öbür tarafta hesaba çekildiğin zaman Allah`ın huzurunda o hesabı en iyi şekilde verebilmektir. Bu dava budur. Birileri bunu anlamıyor, anlamak istemiyor veya idrakleri ona yetmiyor. Ama şunu biliniz, bu büyük milletin davası ilelebet devam edecektir. Bugün mazlumların, mağdurların, kimsesizlerin, gariplerin ve fukaraların sahibi bir hükümetimiz var.``

Pakdil, Başbakan Erdoğan`ın, kurulan tuzaklarla itibarsızlaştırılıp gözden düşürülmek istendiğini söyledi.

Seçim öncesi gelişmeleri değerlendiren Pakdil, ``Türkiye`nin büyümesini istemeyenler fitne, fesat çıkartarak AK Parti`yi, Recep Tayyip Erdoğan`ı ve onun temsil ettiği iktidarı Türkiye`den uzaklaştırma çabasındalar`` ifadesini kullandı.

Türkiye`nin her köşesinin vesayetçi ve fitnecilere ders vermeye hazır olduğunu dile getiren Pakdil, AK Parti`nin girdiği her seçimden zaferle çıktığına işaret etti.

Yapacak daha çok işlerinin olduğunu anlatan Pakdil, şunları kaydetti:

``Bu yapılanlar daha yarısı. Bu adamlar öyle fitne kaynatıyorlar ki; gezi parkına gidiyorlar `çevreciyiz` diyerek ağaçları kesip ortalığı savaş alanına çeviriyorlar. İstekleri İstanbul`a üçüncü köprü yapılmasın, üçüncü havaalanı yapılmasın ve kanalistanbul yapılmasın. Bu memlekete ne kadar faydalı iş varsa istemiyorlar. Bunlar iktidara gelsinler Göksun`a yapılan tünellerin kapısını betonla örüp kapatırlar. Allah korusun yapacakları iş bu. Başka bir işten anladıkları yok.`` (AA)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi