Türkiye ve AB İlişkilerinde Yeni Gündem Masaya Yatırıldı

Türkiye ve AB İlişkilerinde Yeni Gündem Masaya Yatırıldı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Jean Monnet Kürsüsü İşbirliği ile organize edilen panel Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda yapıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İİBF Uluslar Arası İlişkiler Bölümü ve Ankara Üniversitesi Jean Monnet Kürsüsü İşbirliği ile organize edilen panel Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan ve biri birinde değerli katılımcılar ile Avşar Yerleşkesi içerisindeki Cahit Zarifoğlu Konferans salonunda Yrd.Doç.Dr.Ali Haluk Pınar'ın sunumuyla yapıldı. 

KSÜ'Rektör Yardımcısı ve Rektör Vekili Sinan Baş'ın kısa bir hoş geldiniz konuşmasının ardından kürsüye gelen Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan bu tür organizasyonların sağlıklı bilgi alma ve sağlıklı bilgiye ulaşma bakımından çok olumlu olduğunu dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.  Sinevizyon gösteriminin ardından oturum Başkanlığını Ankara Üniversitesi Jean Monnet Kürsüsü Profesörü Belgin Akçay'ın yaptığı panelde  ‘Türkiye-AB ilişkilerinde Vize ve Geri Kabul' konusunda Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.Burak Erdenir ile İktisadi Kalkınma Vakfı Genel Sekreter Yardımcısı Melih Özsöz, ‘Yeni Nesil Ticaret Anlaşmaları ve Türkiye-AB Gümrük Birliği İlişkisi' konusunda Ekonomi Bakanlığı Emekli Müsteşarı Cemalettin Damlacı ile ‘Yeni Gelişmeler Işığında Türkiye-AB İlişkileri' konusunda ise TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Tuğrul Arat'ın birer konuşma yaptığı panel soru cevap şeklinde devam etti.

Panel sonunda tüm panelistlere Rektör Vekili Prof.Dr. Sinan Baş tarafından günün anısına birer plaket verilerek yemeğe geçildi. (Fatih YALÇIN)



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları