Siyasi

Siyasi Haberleri

Ateş, Dur durak bilmiyor

Ateş, Dur durak bilmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş, seçim ziyaretlerini Ticaret Borsasıyla sürdürdü.

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.Başkan Ahmet Duran Balsuyu ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ateş," Kahramanmaraş çok özel bir şehir.Çocukluğumun ve gençliğim geçtiği bu şehre hizmet etmek en büyük hayalim, en büyük arzumdur."dedi.

KAHRAMANMARAŞ ÇOK ZENGİN BİR ŞEHİR

Ateş,"Köylümüzün deyimiyle ‘Adam diksen Adam yetişir' denilen Kahramanmaraş, tarihi güzellikleriyle, coğrafi güzellikleriyle, verimli topraklarıyla, su havzalarıyla ve diğer potansiyelleriyle çok zengin bir şehir.Ekonomik verilere baktığınız zaman bu zenginliklerin farkına varıyorsunuz.Ancak, Türkiye'nin 16. en büyük ekonomisine sahip şehrimiz yaşanabilir şehirler sıralamasında 68. sırada yer alıyor.Burada bir yanlışlık var. Bu yanlışlığın en büyük sebebi de yerel yönetimin yetersiz kalmış olmasıdır. Ekonomiyle paralel olarak yeterli hizmetin gelmemiş olmasıdır.İşte biz bu yanlışları görmüş olduğumuzdan dolayı, bu göreve talip olduk. Vatandaşımızın teveccühüyle bu görev bize verildiği takdirde, şehrimize hakkettiği hizmeti getireceğiz."dedi.

PROJELERİMİZLE YOLA ÇIKTIK

Ateş,"Adaylığımızın açıklanışından bu yana kapı kapı dolaşıp, insanlarımızla projelerimizi paylaşıyoruz. Paylaşmaya da devam edeceğiz.Projelerimiz, mühendislik anlamında hiç bir sorunu bulunmayan, tamamen bu şehrin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmış projelerdir.Tek amacı bu şehre hizmet etmek olan bizler, gecemizi gündüzümüze katarak Kahraman şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmeye hazırız."diye konuştu.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ise,"Kahramanmaraş gerçek anlamda hizmete aç kalmış bir şehir. Umut ediyorum şehrimizde özellikle hizmet anlamında bazı şeyler değişir.Bu anlamda hazırlamış olduğunuz vizyonu olan projelerden dolayı sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."dedi. (Murat KAVUN)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi