Tarih: 11.01.2014 13:04

12 Şubat Stadyumu Tam Teşkilatı ile Maçlara Hazır

Facebook Twitter Linked-in

1982 yılında hizmete açılan, 1990 ve 2010 yıllarında tadilatı yapılan ve geçen yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yeniden kapsamlı tadilata alınan stat, yeniden maçlara ev sahipliği yapacak.

Tadilat sürecinde maçlarını Hanefi Mahçiçek Stadyumu`nda oynayan Kahramanmaraşspor, bu hafta 12 Şubat Stadyumu`nda Bucaspor`u ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sitesinde de 20. hafta Bucaspor maçının 12 Şubat Stadyumu`nda oynanacağı bilgisi yer aldı.

Işıklandırma sistemlerinden zeminine, ses düzeninden soyunma odalarına kadar her alanda yenilenen stadyumda, yarın Kahramanmaraşlı sporseverler maç izleme heyecanı yaşayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süredir devam eden tadilat çalışmalarının kendilerince tamamlandığını söyledi.

Kahramanmaraşlı sporseverlerin güzel bir stat ortamıyla karşılaşacağını dile getiren Kabakçı, şunları kaydetti:

''12 Şubat Stadı, Süper Lig takımlarının oynanabileceği duruma geldi. Çim yüzeyi, tribün koltukları, ışıklandırma sistemi, ses düzeni, led videolu skorboard, soyunma odaları hepsi modernize edildi. Kahramanmaraşspor pazar günü oynayacağı Bucaspor maçının 12 Şubat Stadı`nda yapacak. Tabi Türkiye Futbol Federasyonu`nun bazı kriterleri var. Ancak, Kahramanmaraşspor`un 12 Şubat Stadyumu`nda futbol oynamaması için herhangi bir engel yok.'' (AA) 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —