Fen işleri karla mücadeleye hazır

Fen işleri karla mücadeleye hazır

Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri karla mücadele ye hazır olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilimiz merkezi için meteorolojinin iletmiş olduğu kar yağışı raporunun ardından Fen İşleri Müdürlüğü - Karla Mücadele Ekipleri şehir merkezi genelinde karla mücadele çalışmaları kapsamında bir çok noktada kar yağışından önce hazır bulundu.

İl merkezinde 8 ayrı noktada kar mücadelesi için ekiplerin kar yağışından önce hazır bulunduğu, olası bir kar yağışı durumunda anında ve etkili bir müdahale yapabilmek için her noktaya 1 adet tuz serpme aracı ve bir adet iş makinesi görevlendirildiği bilgisini verdiler.

Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde ekiplerin kar yağışı neticesinde ulaşımın aksamaması için yollarda bir çok noktaya müdahalede bulunduklarını ve sabahın ilk saatlerinde, mesai saatleri başlamadan şehir merkezi genelindeki tüm ana yolların tamamının araç trafiğine açık olduğu bilgisini verdiler.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri kış mevsimi boyunca her an için kar yağışına hazır oldukları ve karla mücadele çalışması kapsamında şimdilik 4 adet greyder, 5 adet kazıcı-yükleyici, 4 adet otomatik tuz serici araç, 4 adet açık tuz aracı ve yeteri kadar yardımcı personel ile müdahalelerde bulunduklarını ve ihtiyaç halinde kar yağışının artması durumunda araç gereç sayının kısa sürede artırılacağı bilgisini paylaştılar. (Esra AKÇAKALE)



Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi