Kazancı, Aşık ve Alkan'ı ziyaret etti

Kazancı, Aşık ve Alkan

AK Parti Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Kazancı, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan'ı ziyaret etti.

Kazancı, Halka hizmet yolunda partisinin 2023 toplumsal vizyonu ve hedefleri doğrultusunda, bazı önemli makamlara ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek bilgi ve fikir alışverişi yaptıklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kahramanmaraş'ın huzurlu bir şehir yapısına sahip olduğunu belirtti. Aşık, şehrin huzur ve asayişinin devamı için il yöneticileri ile işbirliği içerisinde olmanın önemli olduğunu dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Kahramanmaraş'ın eğitim potansiyelinin yükselmesi için gerekli koşulların oluşturulmasında Kahramanmaraş Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde hareket ettiklerini söyledi.

 Alkan, Tuncay Kazancı ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Kahramanmaraş'ın eğitimde hak ettiği yeri alması için çalıştıklarını söyledi. (M. Serhat TOPALCA)



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi