Kipaş Eğitimde Mezuniyet Coşkusu
Gündem 2.06.2013 16:57:46 0

Kipaş Eğitimde Mezuniyet Coşkusu

Türkiye'nin seçkin eğitim kurumlarından Özel Kipaş Eğitim Kurumu, ikinci mezunlarını verdi. 24 yıldır sınıf anneliği ve 15 yıldır okul aile birliği başkanlıkları yapan Süreyya Erdoğanyılmaz, en küçük oğlu Mehmet'in de mezuniyetiyle birlikte görevini tamam

Kipaş Konferans Salonu'ndaki mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Lise öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler, hüznü ve sevinci bir arada yaşarken, yüksek öğrenime başlayacak olmanın da heyecanını taşıdılar. Mezun olan öğrenciler, okul flamasını alt sınıftaki arkadaşlarına teslim ederek, aynı başarıları kendilerinden beklediklerini ifade ettiler.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, mezun olan öğrencileri kendine güvenen, kendini ifade edebilen ve ülkeye umut vadeden bireyler olarak üniversiteye gönderdiklerini söyledi. Öğrencilerin eğitiminde görev yapan öğretmenlerini de tebrik eden Alkan, şunları kaydetti:

"Burada görev yapan öğretmen arkadaşlarımız onlara anne oldu, baba oldu ama en çok da öğretmen oldular. Onları hayata uğurlamanın, yüksek öğretime uğurlamanın sevincini yaşıyorlar. Bu çocuklarımız ülkemizin çok şey beklediği, kendilerini en iyi şekilde yetiştiren geleceğin mimarları. Artık bizim çocuklarımızın rakipleri yan sınıftaki arkadaşları değil, yan okuldaki arkadaşları da değil. Bizim çocuklarımızın rakipleri diğer ülkelerin çocuklarıdır. Ben inanıyorum ki bizim çocuklarımız onlarla rekabet edebilecek hatta onların daha üst seviyesine çıkacak insanlar oldular ve olmaya devam edecekler. Onların sayesinde de ülkemiz kalkınmış, çağdaş ve teknolojiyi yakalamış başarılı, örnek bir ülke haline gelecek."

Oğlunun mezun olmasıyla birlikte okul aile birliği başkanlığı görevi sona eren Süreyya Erdoğanyılmaz ise duygu yüklü bir konuşma yaptı. Sınıf anneliğinin ve okul aile birliğinin çocukların eğitiminde büyük önem taşıdığını işaret eden Erdoğanyılmaz, şöyle konuştu:

"Bu akşam hüznü, mutluluğu, heyecanı beraber yaşıyoruz. Mutluyum, mezun olacak çocuklarımız arasında benim oğlumda bulunuyor. Hüzünlüyüm, heyecanlıyım, 24 yıl sınıf anneliğim, bilfiil okul aile birliğindeki çalışmalarım ve 15 yıllık okul aile birliği başkanlığım da oğlumun mezuniyetiyle sonlanıyor. Çok heyecanlıyım. Büyük oğlumun ana sınıfına başladığı gün üstlenmiş olduğum sınıf anneliği görevimi, heyecanla, özveriyle bugünlere taşıdım. Hocalarımla istişare ederken hep sınıf anneliğinin önemini anlattım. Okul aile birliği de ekip çalışması demektir. Biz gerçekten Muhteşem bir ekibe sahiptik ve çok güzel çalışmalar yaptık. Ben okul aile birliğindeki arkadaşlarıma, sınıf annelerime teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugün mezun olan çocuklarımıza da hayat boyu başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum."

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer ve öğretmenler, öğrencilerin mezuniyet belgelerini takdim ettiler.

Tören, hazırlanan slayt gösterilerinin izletilmesi, kokteyl ve keplerin fırlatılmasıyla son buldu.İHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24° / 10°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı