Ünlü`nün cenazesi, toprağa verildi

Ünlü`nün cenazesi, toprağa verildi

Ankara`da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu ve iş adamı Medet Ünlü`nün cenazesi, Kahramanmaraş`ta toprağa verildi.

Ünlü`nün cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Ankara Kocatepe Camisi`nde kılınan cenaze namazının ardından, Kahramanmaraş`ın Göksun ilçesine bağlı Çardak beldesindeki babaevine getirildi. Ünlü`nün ailesi ve yakınları, Çeçenistan İçkerya Cumhuriyeti bayrağına sarılı tabutun başında dua ederek, taziyeleri kabul etti.

Yakınları Medet Ünlü`nün eşi Leyla Ünlü`yü ''Ağlama, sen şehit eşisin'' diyerek teselli etti. Ünlü`nün oğlu Mansur ile kızları Zalina ve Belida`nın sık sık dua ettiği görüldü.

Ünlü`nün cenazesi, Çardak beldesindeki Çamlı Camisi`nde kılınan namazın ardından, omuzlarda ve tekbirler eşliğinde belde mezarlığına götürüldü. Cenaze, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, Medet Ünlü`nün ailesi ve yakınları ile Çerkez Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Kenan Kaplan, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Çardak Belediye Başkanı Ali Kutlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Medet Ünlü, dün Ankara`daki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. AA



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları