Poyraz; “Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Poyraz; “Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun”

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm dünya çocuklarının bayramını kutladı.

Başkan Poyraz yayınladığı mesajında; "Bundan 93 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk`ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı, bu alanda dünyada bir ilki oluşturmaktadır.

23 Nisan Bayramı çeşitli milletlerin çocuklarının aralarında ortak duygular, dostluk ve sevgi bağları oluşmasına, ülkelerin barış içinde birbirleriyle yakınlaşmalarına vesile oluyor. Bu Bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Bu duygularla, bize bağımsız bir vatanı emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını" bir kez daha tebrik ediyor, bütün yavrularımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum" dedi.(Fatih YALÇIN)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi