Gündem

Gündem Haberleri

88 Yıllık Gururumuz

88 Yıllık Gururumuz

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş`a İstiklal Madalyası verilişinin 88. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Poyraz'ın mesajı şöyle: "Tam manasıyla bir kahramanlık destanı olan Kurtuluş Savaşımız esnasında, düşmana yürek ve ruh birliği ile karşı koyan Kahramanmaraşlılar, vatanın her karış toprağının şehit kanı ile sulanmadıkça işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya haykırmışlardır. Bu uğurda çoluk çocuk, genç yaşlı demeden varlarını yoklarını ortaya koyan Maraşlılar, elde ettikleri zaferle tüm Anadolu`da büyük bir heyecan dalgası oluşturmuşlardır. Bu destansı mücadeleyi unutulmaz kılmak isteyen Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 5 Nisan1925 tarihinde Maraşlıları Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyası ile ödüllendirerek, büyük ve onurlu bir ilke imza atmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin Kahramanmaraş`a vermiş olduğu İstiklal Madalyası, Kahramanmaraşlıların göğsünü kabartmaya devam etmektedir.

Bu onuru bize kazandıran kahraman ecdadımızı minnetle ve rahmetle anıyor, tüm Kahramanmaraşlıların onur ve gurur gününü tebrik ediyorum." (Fatih YALÇIN)



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi