Elbistan Türkiye Beyazay Derneği'nden Güvenç'e ziyaret

Elbistan Türkiye Beyazay Derneği

Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Temsilcisi Gökhan Kılıç, dernek yönetim kurulu üyeleri ile Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç'i TBMM'de ziyaret etti.

Türkiye Beyazay Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren derneğin Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılıç, Milletvekili Güvenç'ten derneğin projelerinin hayata geçirilmesi konusunda destek istedi.

Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesinin bu anlamlı ziyareti bizi mutlu etti, diyen Güvenç, sözlerine şu şekilde devam etti: " Engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarının hepsini takdirle karşılıyoruz. Engelli vatandaşlarımız konusu AK Parti'ninin hassasiyetlerinden biridir.  Beyazay Derneğine de bu konudaki faaliyetlerinden, örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz AK Parti hükümeti olarak sosyal devlet anlayışı ile tüm engellilerin önündeki engelleri kaldırma gayreti içindeyiz. Geriye dönüp bakarsanız engellilerle ilgili en kapsamlı çalışmaların AK Parti Hükümeti zamanında yapıldığını göreceksiniz. Nüfusumuzun yüzde 12 sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmaya ve kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmeleri için gerekli olan her türlü desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarının da çalışmaları bizim için önemlidir."

Beyazay Elbistan Şubesi Başkanı Gökhan Kılıç, 2022 Nolu Kanunla ilgili önerilerinin yer aldığı bir dosyayı Milletvekili Güvenç'e takdim etti. Güvenç, Beyazay Derneğinin 2022 Nolu Kanunla ilgili talepleri konusunda Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sayın Aşkın ASAN'la bir telefon görüşmesi yaptı ve Beyazay Derneğinin konu ile ilgili taleplerini Bakanlığa iletti. (Selçuk KILINÇ)



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi