Gündem

Gündem Haberleri

“Çarşılar haziran'da bitecek”

“Çarşılar haziran

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, restorasyon çalışmaları devam eden çarşılarda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Restorasyon çalışmaları devam eden Suk-i Maraş Çarşı, Bakırcılar Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı gibi çarşıları gezerek çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yetkililerden bilgi alırken aynı zamanda esnaflarla sohbet etti.

Çarşıların Haziran ayına yetişeceğini ifade eden Başkan Poyraz: "Burada esnaflarımızın biraz daha sabırlı olmalarını istirham ediyorum. Çalışmalar Haziran ayına yetişecek. Restorasyon çalışmaları tamamlandığı zaman çarşılarımız eski orijinal görüntüsüne kavuşacak ve pırıl pırıl olacak. Dışarıdan insanlar şehrimizi gezmeye geldikleri zaman çarşılarımızı mutlaka görmeden gitmeyecekler. Bu bir süreçtir. İlk adımı attık ve şu anda da yolun yarısını tamamladık. Haziran ayına kadar çarşılarımızın restorasyonları tamamlanacak. Oluşturacağımız Altın Üçgen hedefimize adım adım ilerliyoruz" dedi. 

(Selçuk KILINÇ)



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları
TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı