Suriyeliler, günün büyük bölümünü sıcak çadırlarında geçiriyor

Suriyeliler, günün büyük bölümünü sıcak çadırlarında geçiriyor

Kahramanmaraş`taki çadır kentte barınan Suriyeliler, soğuk ve yağışlı hava nedeniyle günün büyük bölümünü sıcak çadırlarında geçiriyor.

Kentte aralıklarla yağan kar, Suriyelilerin barındığı çadır kentte de etkili oluyor. Soğuk hava nedeniyle günün büyük bir bölümünü çadırlarda geçiren Suriyelilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için gerekli bütün önlemler alındı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkililerinden alınan bilgiye göre, çadır kentteki sığınmacıların ısınma, giysi ve koruma malzemesinden oluşan ihtiyaçları karşılanıyor.

Suriyeli Halim Ebgar, soğuk havada yaşamın zor olduğunu söyledi. Başlarını sokacak bir çadırın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Ebgar, ``Allah Türk devletine güç, kuvvet versin. Her türlü zorlukta bizim yardımımıza koşuyorlar. Çok şükür bir eksiğimiz yok. Artık havalar da soğudu. Halı, soba, battaniye ve elbise gibi her türlü kışlık ihtiyaçlarımız giderildi. Allah Türk devletinden ve Başbakan Erdoğan`dan razı olsun`` diye konuştu.

AA



SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi