``Kış güneşi``nin tadını çıkardılar

``Kış güneşi``nin tadını çıkardılar

Ülkenin büyük bölümünde soğuk hava etkisini sürdürürken, sıcaklığın 13 derece olarak ölçüldüğü Kahramanmaraş`ta vatandaşlar mesire alanlarına ve parklara akın etti.

Pazar gününe güneşli bir havada uyanan Kahramanmaraşlılar, kış ortasında etkisini gösteren sıcak hava nedeniyle soluğu park ve mesire alanlarında aldı.

Çamlık, Muhsin Yazıcıoğlu ve Kılavuzlu mesire alanlarına akın eden vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte güneşli havanın tadını çıkarttı. Sıcak hava en çok çocukları sevindirdi. Kılavuzlu Parkı`na giden çocuklar oyun oynayarak gönüllerince eğlendi.

Aileler ise güneşli havada mangal ve semaverde çay keyfi yaptı. Sıcaklığın 13 derece olarak ölçüldüğü kentte vatandaşlar bahardan kalma bir günü doyasıya yaşadı.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 1-2 derece üzerinde seyrettiği belirtildi. Öte yandan Kahramanmaraş`ta cuma gününe havanın güneşli olacağı ve sıcaklıkların ise 10-13 derece arasında değişeceği kaydedildi.

AA



Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı
Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğunu Dev Ekranda Sporseverlerle Buluşturdu
Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi
Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağlayan Arter Genişletiliyor
Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alanları