Yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkiyatı

Yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkiyatı

Gaziantep'ten aldıkları 5 kilo 200 gram esrarı yolcu otobüsüyle Trabzon'a götürmeye çalışan 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ve Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde M.A. ve E.K.'nın uyuşturucu madde temin etmek üzere Gaziantep'e geldikleri belirlendi. Bu kentte 5 kilo 200 gram esrar maddesi alarak Trabzon'a götürmek isteyen 2 kişi, bavula yerleştirdikleri uyuşturucu madde ile şehirlerarası yolcu otobüsüne bindi.

Hazırlıklarını tamamlayan jandarma, Kahramanmaraş yolunu kullanarak Trabzon'a seyir halinde olan otobüse Pazarcık'ta operasyon düzenledi. M.A. ve E.K., gözaltına alınırken, bavula zulalanan esrara da el konuldu.

Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

İHA



Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi