GOALBALL Bayan Milli Takımından Kabakcı'ya ziyaret

GOALBALL Bayan Milli Takımından Kabakcı

İtalya'da yapılacak olan Goalball Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kahramanmaraş'ta sürdüren Goalball Milli Takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'yı ziyaret etti.

Goalball Bayan Milli Takım Antrenörü Ali Tekçe, teknik heyet ve milli takım oyuncuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 08 Ekim`de başlayan ve 22 Ekim`e kadar devam edecek olan Goalball Milli Takımı son kamp çalışmaları Kahramanmaraş'ta devam ediyor. Milli takıma gereken tüm desteği veren ve imkanlarını sunan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'ya teşekkür ziyareti gerçekleştiren milli takım oyuncuları, Kahramanmaraş'taki kamptan son derece memnun olduklarını söyledi. Goalball Milli Takım Antrenörü Ali Tekçe, İl Müdürü Kabakcı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Goalball Milli Takımının son kamp çalışmalarını Kahramanmaraş'ta yaptığını hatırlatan Tekçe, inşaallah bu kamptan sonra Avrupa Şampiyonası için İtalya`ya gideceğiz dedi.

 Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kamp çalışmalarında milli takıma gereken her türlü desteği verdiklerini ve bu desteklere devam edeceklerini söyleyen Kabakcı, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "8-22 Ekim 2012 tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılan Goalball milli takım son kampı devam etmektedir. Böyle değerli sporcuların Kahramanmaraş'a gelmesi ve burada kamp yapması bizleri son derece memnun etti. Ben sporcularımıza başarılar diliyorum ve hoş geldiler diyorum. Ayrıca milli takıma katılan antrenörlerimiz ve teknik ekibimizde çalışmalarına devam etmekte. İnşallah bu kamp çalışmasının son yıllarda paralimpik branşta büyük çıkış sağlayan Goalball'un bayanlar branşında da başarıya imza atmasına vesile olur.

Goalball Erkek milli takımımız bir ilke imza attı ve Londra paralimpik olimpiyatlarında üçüncü olarak bizlere haklı bir gurur yaşattılar. Biz bu aynı başarıyı bayan takımımızın da göstereceğini düşünüyoruz. Bayan milli takımımızın ülkemizi her türlü müsabakada başarıyla temsil edeceğini düşünüyoruz. Kahramanmaraş'ı kamp yapma yeri olarak tercih ettikleri için hem federasyonumuza hem de antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum dedi.

(Erdoğan KİSKO)



TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi
“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı
KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi