8 Milyar Salavat Kampanyası

23.11.2016 14:47:23

Son Peygamber Platformu'nun, Mevlîd 1438 "el-Mûstakîm (SAV)” etkinliği kapsamında başlattığı "8 milyar salavat-ı şerife” kampanyasını ilimizdeki Merdan Ahlak Çevre Kültür ve Çevre Derneği (http://merdancevre.net/) üstlenmiştir.

Allah(c.c)'ın birliği ve Hz. Muhammed (sas) Efendimizin O'nun son peygamberi olduğu gerçeğinin zihinlere nakşedilmesi, çekilecek Kelime-i Tevhidlerin Hadisi Şeriflerde belirtilen fetihlere vesile olması temenni ve maksadıyla "8 Milyar İnsan adına 8 milyar salavat-ı şerife ve 8 Milyar Kelime-i Tevhid" kampanyasına ilimizden de büyük bir katılım olması bekleniyor.

Salâvat-ı Şerifelerin duası Türkiye genelinde icra edilecek olan el-Mustakîm (SAV) programlarında yapılacaktır. İlimizde de Mevlid Kandili, el-Mustakîm (SAV) temalı program dâhilinde 11 Aralık 2016 & 12 Rebiülevvel 1438 Pazar günü yatsı namazına müteakiben Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Camii'nde yapılacaktır. Okunan salâvat-ı şerifeler, 12 Rebî`ülevvel 1438, 11 Aralık 2016 Pazar akşamına kadar www.8milyarsalavat.com adresindeki salavat sayacına kaydedilebilmektedir.

O kutlu Nebi'ye salâvatlarınızı gönderip bu kampanyaya destek olmak için www.8milyarsalavat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”