1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ İLANI

9.05.2015 09:35:13

T.C. KAHRAMANMARAŞ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
İLAN

 Davacı , ALİ ESEN ile Davalılar . MALİYE HAZİNESİ K.MARAŞ, DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI, DERELİ KÖYÜ TÜZEL KİŞİLİĞİ arasında mahkememizde görülmekte olan Tapusuz Taşınmaz Tescili (Kişilerce Açılan) davası nedeniyle;

Davaya konu Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu ilçesi Dereli Mahallesi Durnalı mevkiinde bulunan tapulama harici bırakılan Fen bilirkişileri Halil NACAR ve Mustafa KIR`ın 13/04/2015 tarihli Bilirkişi raporunda (A) harfi ile gösterilen toplam 3310.68 m2 miktarındaki doğusunda yol ilerisinde Erdal PURTAŞ`a ait bağ. Batısında Bilal AKSU`ya ait 2098 nolu parsel, kuzeyinde Sedat YILDIZ`a ait bağ ile çevrili taşınmazı Davacı Yunus ve Seher oğlu, 1952 Kahramanmaraş d.lu, 43930284508 T.C. kimlik numaralı Ali ESEN zilyetliğin devri yolu ile uzun bir zamandır aralıksız olarak nizasız ve fasılasız olarak kendi zilyet ve tasarrufu altında olduğundan bahisle taşınmazın adına TESCİLİNE karar verilmesini talep ve dava etmiştir.

Yukarıda belirtilen dava edilen bu yer hakkında herhangi bir hak iddia eden var ise, iş bu ilanın son ilan tarihinden itibaren 3 ay içinde Mahkememizin Sayı: 2014/251 Esas sayılı dava dosyasına yazılı olarak itiraz etmeleri hususu yasa gereği ilan olunur.

 

Basın: 75645



1

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

2

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

3

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

4

Başkan Akpınar, Mahalle zi̇yaretleri yaparak vatandaşlarla hasbi̇hal etti

5

“Kazandığımız belediyelerinde kazanmadığımız belediyelerinde ensesinde olacağız”