Eğitim için Alışveriş Yaptılar
Gündem 11.12.2018 09:35:09 0

Eğitim için Alışveriş Yaptılar

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nin bu yıl 6'ıncısını düzenlediği "Empati Alışveriş Şenliği”, Gaziantep Teymur Continental Otel'de gerçekleştirildi.


Gaziantep Valisi Davut Gül,şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, eğitime katkı amacıyla projeler gerçekleştiren Empati Derneği'ne teşekkür etti. Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği'nin, yaptığı doğru işler anlamında çok önemli bir dernek olduğunu belirten Gül, "Empati Derneği yöneticileri beni ziyaret ettiğinde gerçekten şaşırmıştım. İki okul yaptırıp Milli Eğitim'e teslim etmişler. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.


 


Türkiye'de sivil toplum anlayışının tam olarak yerleşmediğine dikkat çeken Gül, "Sivil toplum örgütleri normal şartlarda kendi ayakları üzerinde durmaya çalışırlar. İki okul yaptıran bu derneğin tüm üyelerinin kadın olmasının yanı sıra, sadece kadınlar tarafından yönetiliyor olması da ayrı bir onur kaynağıdır" diye konuştu.


 


"Empati çok önemli bir dernek.70 hayırsevere daha ihtiyacımız var. Bu duyarlılığı yakaladığımız sürece Gaziantep'in eğitim sorunları ile mücadele edebiliriz" diyen Gül, Empati yöneticileri ve üyelerine teşekkürlerini iletti.


 


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATMA ŞAHİN


Konuşmasına "Empati Derneği'ni kutluyorum" diyerek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahinise"Empati'ninyaptığı, sosyalsorumlulukprojesininTürkiye'yenasılörnekolduğunayönelikbirsorumluluktur"ifadelerineyerverdi.


 


Empati Derneği'nin her yıl kendisini ve ekibini güçlendirerek yoluna devam ettiğini kaydeden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:


 


"Gücümüzü sizlerden alıyoruz. Empati ismi çok anlamlı. Empati duygusunu tüm dünyaya yerleştirebilsek dünya kardeş olacak aslında. Derneğimizin yaptığı güzel çalışmalara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrin emini olarak hayranız. Sayın Valimizle birlikte Empati adına yapılacak tüm çalışmalarda yer alacağımızı bilmenizi istiyorum. Şehir dışından gelen misafirlerimiz ve çok önemli markalar var. Marka şehirde önemli markalarla bir araya gelmek bizlere güç veriyor."


 


EMPATİ DERNEĞİ BAŞKANI HALE KONUKOĞLU


Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Hale Konukoğlu da eğitim yararına düzenlenen bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyduklarına vurgu yaptı.


 


Gaziantep'te eğitim anlamında Empati kanalı ile bir farkındalık yaratıldığına inandığını vurgulayan Konukoğlu, şöyle devam etti:


 


"Hem kadının gücünün hem de Gaziantep'in gücünün ortak platformda birleşmesi ile Empati Derneği'nin gücü daha da artıyor. Bizler çok şanslıyız ki Gaziantep gibi bir şehirde bu aktivitemizi gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz bize bu anlamda çok sahip çıkıyor.Düzenlediğimiz alışveriş şenliklerinde her geçen yıl katılımcı sayımız artıyor. Buna bağlı olarak Gaziantep adını Türkiye çok daha iyi duyuruyoruz.


 


Tüm katılımcılara bize desteklerinden dolayı çokteşekkür ediyorum. Empati Derneği Gaziantep'te eğitime destek olmaya her daim devam edecek. Dilerim bu tür etkinlikleri yapanların sayısı her geçen gün yalnız Gaziantep'te değil, ülke genelinde artış gösterir. Unutulmamalıdır ki bir ülke için en fazla ihtiyaç duyulan şey, daha fazla okulun açılması,kültürlü ve bilgili bireylerin artış göstermesidir."


 


Vali Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal'ın eşi Şerife Uysal,SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, iş insanı Durmuş İşsever, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu,sanatçı Günseli Kato, Empati Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, Empati Okulları öğrencileri ve diğer konukların katıldığı törende konuşmaların ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen markaların stantları ziyaret edildi.


 


EtkinliğekatılanSponza, Kutnia. Noella,Nolte Mutfak, Üsküdar Antik, Bobbi Brown&LaMer,Cerceylan, HivdaKarakoç, C&M Hayal Evi,Ottica Optik, Vlove Çikolata, Derya AykılıçMücevher,GülsoyKuyumculuk, Escada,Ender Kuyumculuk, Sister's Home Boutique, Punto by Esra İnceefe, Hk Wishlist, Ara Collection, Aypen Accessories&Pie'Not, Ayşe Rodoslu, Edwards, Butik Ayna, Decorey,Di Project, Dreamshandsmade, E26,Geo Global EğitimOrganizasyonu, Glam by Burcu, Glowing Diaries, Deniz Samlı Handmade Design,KaloriGıda, Modart Mimarlık, Navet by Ersin,Nuu Atelier,OpiumTakı, Perspective Ponponiere,PrensesTasarım, Seda İnan, Selin Ecer,Sorbe,Swarovski,S -Life,TülinSeramik,Yaya Boutique,Zerender's Umbrella markalarıstand kurarakeğitimekatkısağladı.


 


ŞenliğeLüksMarkaDanışmanı ve Mücevher Yazarı Özlem Güsar ‘'MücevherEfsaneleri'' ve sanatçıGünseli Kato sanatsöyleşileriilerenkkattı.


 


Ziyaretçilerin yoğunilgigösterdiğiEmpatiAlışverişŞenliği, Empati Sosyal Sorumluluk ve EğitimDerneğiBaşkanı Hale Konukoğlu, yönetim ve derneküyelerinin, katılanmarkalarıntemsilcilerineteşekkürbelgelerinitakdimetmeleriilesonaerdi.


 


EMPATİ DERNEĞİ


EmpatiSosyalSorumluluk ve EğitimDerneği, 2009yılındatoplumsaleğitim, sosyalsorumluluk ve kültürelalanlardatoplumaartıdeğerlerkazandırmakamacıylakuruldu.


 


Şehitkamil EMPATİ İlkokulu'nunyapımınıgerçekleştiren, Şahinbey EMPATİ İlkokulu'nuniseisimhakkınıalarakikiokulu da MillîEğitimBakanlığı'nadevredenderneğinşimdiyekadaruyguladığıprojelerözetleşöyle:


 


``GelinEtmeyinOkulaGönderin``, "VehbiDinçerler Fen LisesiYurduEksiklerininGiderilmesi", "LÖSEV - Empatiİşbirliği İle LösemiliÇocuklarYararına İftar Yemeği", "ŞehitAilelerine Ramazan AyıYardımı ve İftar Yemeği", "Van`dakiDepremzedelereBattaniyeYardımı", "Somali'yeİnsaniYardım", "Gaziantep İli ProjeTabanlıBeceriYarışması", "Sanko Park AVM`deÇocuklarİçinResimSergisi", "KimsesizÇocukların 23 Nisan kutlamalarıKapsamındaSinemayaGötürülmesi ve HediyelerVerilmesi", "OnkolojiHastanesine Tam Destek", "KadınSığınmaEviÇocukOdasınınDüzenlenmesi", "ÇocukEsirgemeKurumundakiÇocuklarKarneHediyesi", "CezaevindeTutuklu Anne ve ÇocuklarınaYardım" ve "EngelliBasketbolTakımıYararınaTekerlekliSandalyeAlımı."



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı