Yardım İçin 550 Kilometre Yol Kat Etti
16.12.2017 22:09:09 0

Yardım İçin 550 Kilometre Yol Kat Etti

Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kalem Tutan Eller Üşümesin projesine destekler devam ediyor. Projeyi sosyal medyadan gören Kırıklale Üniversitesinde okuyan Merve Pekdoğan isimli öğrenci Kırıkkale'den Ekinözü ilçesinde geler


Ekinözü Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kalem Tutan Eller Üşümesin projesi sosyal medyada ilgi odağı oldu.


Ekinözü Belediyesi'nin başlattığı Kalem Tutan Eller Üşümesin kampanyasına destek veren sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kardeşpayı Platformu'nun, sosyal medyadan yaptığı çağrı sonucunda harekete geçen Kırıkkale Üniversitesi Spor  Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Merve Pekdoğan, kendi çabaları ile topladığı mont ve kabanları, ağabeyi ile birlikte Ekinözü'ne ulaştırdı.


500 kilometre yol kat ederek getirdiği montlar ve botlarla ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldüren Pekdoğan, çocukların iyilik meleğine dönüştü. Çocukların yüzünün gülmesinin ve mutluluğunun, kendisi için çok önemli olduğunu belirten Pekdoğan, Ekinözü İlkokulu'nda yapılan dağıtım sonrasında şunları söyledi "Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri olarak Ekinözü Belediyesi ile Kardeş payı Platformu'nun ‘Kalem tutan eler üşümesin' projesine destek çıkıyoruz. Ben kendi imkanlarım ile proje için Kırıkkale'den buraya geldim. Küçüklerin mutluluğunu görmek çok güzel bir duygu." diye konuştu.


Ekinözü Belediye Başanı Nursi Çeleğen ise, Merve Pekdoğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek," Üniversite öğrencisi bir gencin kilometrelerce öteden yardım kampanyasına katılmasının kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Çeleğen; "Ekinözü ilçemizde belediyemizin basın birimi sosyal sorumluk projesi kapsamında ‘Kalem tutan eler üşümesin' projesini başlattık. Proje devam ediyor, hayırseverlerimiz yardımlarını esirgemiyor. Özelikle bugün Kırıkkale Üniversitesinden okuyan Merve Hanım, abisiyle birlikte buraya yardım getirdi. Öğrencilere mont ve bot hediye etti. Bu davranış beni çok duygulandırdı. Ben Merve hanım ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Biz ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte burada 5 bin öğrencimizin kış mevsiminde yüzlerini güldürmek istiyoruz."


Öğrencilere hediyelerini Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebrail Taşdemir ve hayırsever öğrenci Merve Pekdoğan verdi. Başkan çeleğen ise Merve Pekdoğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür plaketi Takdim etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı