Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner atandı
Gündem 23.07.2014 10:29:29 0

Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner atandı

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner atandı.

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm ile Maliye Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Başbakan Yardımcılığı'na bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Osman Güneren, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne İsmail Aktaş, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Halil Taşkesen, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Aydın atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Murat Konan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Ünal Gündoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Nedim Özyol getirilirken, İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Mehmet Arslan Küçük başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına Ömer Ayçiçek, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına, Mehmet Arslan, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Sedat Yenidünya, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğüne Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Lütfi Aydın atanırken; İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Leyla Yapar ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çetin başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Salih Evren Zengin başka bir göreve atanmak üzere görevden alınırken, yerine Yusuf Kamberoğlu atandı. Bakanlık Müşavirliğine ise İsmail Hakkı Tuhan getirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mümtaz Sinan, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine, Nizamettin Ekinci, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Ali Çakır, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ethem Kalın, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İsmail Kemaloğlu, Strateji Geliştirme Başkanlığına Ömer Bülent Arslan, Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Edip Birşen, Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Lokman Gültekin, Sinop İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ahmet Celalettin Sulaoğlu, Batman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Nurettin Kiyas, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Mahmut Sami Gürbüz atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Nermin Kırım atanırken, Tanıtma Genel Müdürlüğüne Telif Hakları Genel Müdür Yardımcısı İrfan Önal getirildi.

Maliye Bakanlığı İzmir Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Rıfat Engin, Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığına Seyfettin Baysal, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığına Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Hatay Vergi Dairesi Başkanlığına Nazmi Erol, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Hüseyin Erol, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına Zafer Evci, Edirne Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Selahattin Başkal, Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığına Abdullah Coşkuner, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Erhan Coşkun, Konya Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Başmüfettişi Musa Kazım Ünver, Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına Yunus Poyraz, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Adem Güngör, Samsun Vergi Dairesi Başkanlığına Zeki Yumbul, Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanlığına Cemal Demir, Trabzon Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Müfettişi Ayhan Yaman atandı. İHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

11° / 5.6°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı