Vahdet Sayın aday adaylığını açıkladı
Siyasi 27.03.2015 16:28:26 0

Vahdet Sayın aday adaylığını açıkladı

Vahdet Sayın, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Vahdet Sayın: "Bu ülkeyi ve devleti, bize canlarını hiçe sayarak bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve rahmete kavuşmuş olan gazilerimizi, Alparslan Türkeş beyi ve diğer şehit, ülkücü arkadaşlarımı rahmetle anıyorum." dedi.

Bizler Türkiye sevdalıları, 46 yıllık Milliyetçi Hareket Partisi'de hizmet yapan, üç hilalli bayrağın altında toplanarak, bu ülkenin geri kalmışlığını, yoksulluğunu, işsizliğini, bütün problemlerini çözmek için yıllarca emek verenler meşakkatli yollardan geçtiler diyen Sayın şu ifadeleri kullandı. " O yollarda şehid düşen bütün arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. Şu an hayatta olanların da her şeyin gönüllerine göre olmalarını istiyor ve 7 Haziran'da yapılacak olan seçimde iktidarının şafağı söken Milliyetçi Hareket Partisi'nin üç hilalli bayrağının altında hepimiz birer Ulubatlı Hasan gibi sanki İstanbul'un surlarına bayrağı dikecek, zaferi birlikte yaşayacağız inşallah. 12 yıldır Türkiye'yi yoksulluğa, yolsuzluğa iten ve karabasan gibi idare eden insanlar son günlerde hepimizin mühaşehede ettiği gibi birbirlerine girmeye başladılar. Ne kadar büyük suç işlediklerini artık televizyonlarda birbirlerine söylemeye başladılar. Bir Büyükşehir Belediye Başkanı yıllardır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor. Bir diğeri yıllardır üst düzey yöneticiliği yapıyor, "Onun ne suçlar işlediğini ben biliyorum 8 Haziran'da açıklayacağım" diyor. Hırsızları ve yolsuzları kimsenin savunmaya hakkı yok. Allah "Sadece kul hakkını affetmem" diyor. Bunlar yıllardır kul hakkı yiyerek yürütüyor. Ve biz şimdi Milliyetçi Hareket Partisi olarak 21 Mart'ta yapılan büyük kurultayda bir sloganı aklımıza alarak haykırdık "Bizimle yürü Türkiye" ama AKP "Beraber yürüttük biz bu yollarda" Türküsünü söylüyor "yürüdük" değil. AKP "Beraber yürüttük biz bu yollarda" derken, biz Türk milletine diyoruz ki "Birlikte yürüyelim" ve bu kaos ortamından çıkalım, artık diğer milletler ailesinin içerisinde hak ettiğimiz haysiyetli ve saygı gören yerimizi alalım. Bugün ekonomiden bahsediyorlar, bir şey söyleyeyim, devletin büyük borcu var. Ama şunu söylemiyorlar, hane halkının da borcu var. Bugün hangi evin kapısını çalıp içeri girseniz misafir olup sorsanız, herkesin en azından kredi kartı borcu var. Birilerine borcu var. Aile içinde bir sıkıntı ve problem var. Bunların iktidar döneminde hanımlar öldürülüyor. Evlerde sıkıntılar var. Hiç bilmediğimiz uyuşturucular gençlerin bünyesini yok etmeye başladı. İnsanlar duyarsız, ruhsuz ve de milletinin geleceğini şekillendirme adına hiçbir şey yapmayanlar maalesef ülkenin içini boşaltarak, sözüm ona özelleştirerek ülkeyi mahvettiler.  Hiçbir yatırım yok. Amerika'nın Doları bugün Dünya'nın her yerinde geçerli, bizim paramızın artık bir değeri de yok."

Sayın: "Hep birlikte 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin her ulaştığı evden geçmişte olduğu gibi bu şehirde birinci parti olmayı inşallah hedefleyelim. Ve yürüyüşümüzde hep bu sloganı söyleyelim "Birlikte yürüyelim" büyük bir aileyiz. Problemleri çözmemek için bir neden de yok" dedi.

Sayın: "29 Mart'ta aday adayları toplantısında  bütün arkadaşlarımızla birlikte olacağız. Diğer aday adayları arkadaşlarımızın hepsini seviyor ve hepsine başarılar diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. Ve hareketimizi inşallah 7 Haziran'da başarılı kılsın. Ne mutlu Türküm diyene ve Tanrı Türkü korusun" dedi. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.1° / 16.9°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı