Rekortmenlere Ödül
Ekonomi 8.03.2014 14:48:11 0

Rekortmenlere Ödül

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı ve Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenlerine plaket takdim edildi.

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığı ve Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenlerine plaket takdim edildi.

Ramada Otel`de gerçekleştirilen etkinlikte konuşan KASİAD Başkanı Ali Arpasatan, Kahramanmaraş iş dünyası olarak üretime, yatırıma ve istihdama katkı sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Binlerce insana istihdam sağlayan müteşebbislerin, ödedikleri vergilerle de ülkenin gelişiminde rol oynadıklarını ifade eden Arpasatan, ''Vergi, milletin devletine armağan ettiği alın teridir, aynı zamanda ciddi bir emanettir'' dedi.

Türkiye`ye güvenmeye, ülkenin geleceğine yatırım yapmaya ve vergi ödemeye devam edeceklerini dile getiren Arpasatan, iş dünyasının yaşadığı problemlere de dikkat çekip, bu sorunların çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti. Özellikle Kahramanmaraşlı sanayicilerin tekstil sektöründe bölgesel yatırımlardan faydalanamamasının yatırımları engellediğini dile getiren Arpasatan, ''Bu konuda bilgi birikim ve insan gücümüzün çok güçlü olduğunu hatırlatmak isterim. Teşvik çıkarılırken yapılan bu hatalı düzenleme geldiğimiz yatırım ortamında Kahramanmaraş ekonomisine zarar vermektedir. Sorun ekonomi bakanlığımıza iletilmiş olup üzerinde çalışılmaktadır'' diye konuştu.

17 Aralık süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Arpasatan, ülkenin biran önce istikrar ve güven ortamına dönmesi gerektiğini vurguladı. Arpasatan, sözlerini şöyle tamamladı:

''17 Aralık`tan beri gelişen olaylardan dolayı oluşan siyasi ve ekonomik belirsizlik ortamını iş dünyası olarak tedirginlikle izliyoruz. Güveni yeniden tesis etmemiz gerekmektedir. Ayrışmış değil, bütünleşmiş bir toplum olarak huzurla yaşamalıyız. Ülkemizin ve insanımızın hak ettiği budur. Olması gereken siyasi tansiyonun düşürülmesidir. Bunun da yolunun daha fazla demokratikleşme ve şeffaflıktan geçeceği gün gibi aşikardır. Ülkemizi ileri taşıyacak şey istikrar, güven ortamı ve iç huzurdur.''

Daha sonra Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam tarafından 2013 yılında toplanan gelirler hakkında katılımcılara sunum yapıldı. Konuşmaların ardından, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, İSKUR Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şan Arıkan, Şirikçioğlu Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Gümüşer ve diğer vergi rekortmenlerine plaketleri takdim edildi.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, KMETSO Başkanı Kemal Karaküçük, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililerin katıldığı program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.İHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı