Öztunç,Merkez İlçelerde Seçmenle Buluşuyor
Siyasi 19.10.2015 16:59:49 0

Öztunç,Merkez İlçelerde Seçmenle Buluşuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Birinci sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor. Öztunç bu kapsamda Dulkadiroğlu ve Onikişubat İlçesinin Mahallelerinde Vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde CHP Du

 Kahramanmaraş'a hizmet için Yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç Gece Gündüz demiyor gitmediği yer bırakmıyor halk tarafından sevilen ve atom karınca benzetmesi yapılan Öztunç'a Halk tarafından büyük bir ilgi var.

Mahalle Ziyaretlerine Dulkadiroğlu İlçesin Elmalar, Elbistanlılar, Çokyaşar,Onikişubat İlçesin Önsen Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerin Kahramanmaraş ve Ülke için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Mahalle toplantılarında söz alan Öztunç,CHP`nin toplumsal refahı, barışı, huzuru vaad ettiğini, ülkeyi kaostan kurtaracak partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu, kavgayı, ayrışmayı, kutuplaşmayı önleyecek sosyal politikalarla geleceklerini İfade etti.

"BİR ARAYA GELİP KAHRAMANMARAŞ'A HİZMET ETMEK LAZIM"

Seçimlerden sonra Bizler Kahramanmaraş Milletvekillileri olarak Bir araya gelmemiz lazım Bir araya gelirsek eger Kahramanmaraş'a hizmet ederiz sorunları daha hızlı çözeriz diyerek Kahramanmaraş... Anlamıyorum, aynı şehrin insanlarıyız, amacımız ortak, bu şehre hizmet. Ancak partilerimiz ayrı olunca görüşmek, konuşmak, istişare etmek mümkün olmuyor. Meclise gidiyorlar, bir araya gelemiyorlar. Oysa bu kentin acilen çözülmesi gereken sorunları var. Bakın çevremize, Gaziantep, Malatya ve Adıyaman milletvekilleri, kentlerinin sorunları için bir araya geliyorlar ama bizde yok. Madem ki amaç memlekete hizmet etmek, o zaman sorunların çözümü noktasında da birlik içinde olmamız, istişare etmemiz lazım. Kim daha iyisini yaparsa, kim daha çok hizmet ederse, helal olsun derim!`

"ÇİFTÇİYE DESTEK ŞART"

Öztunç Konuşmasın devamında `AK Partililer yeniden istikrar diyor. Kardeşim bu ülkeye istikrarsızlığı siz getirdiniz, yeniden istikrar istiyorsunuz. Çelişki içindesiniz. Bakın çiftçi perişan. Mazot, gübre pahalı. Ürettiğini satamıyor. Çiftçiye destek şart. İşsizlik her geçen gün artıyor. Sonra yerel sorunlar var; tüm yollar örneğin. Kiminle konuşsam, ağzını açtığında yol diyor. Kapatılan beldeler örneğin. Şimdi bu yörelere hizmet gitmiyor. Kamyonlar, kepçeler, tankerler, itfaiye araçları merkeze alındı. Köyde hasta oluyor, ambulans gidemiyor. Muhtarlar perişan. Biz iktidara gelirsek, ki geleceğiz, beldeleri yeniden açacağız. Halkın önüne sandığı koyup, `beldelerinize kavuşacaksınız` diyeceğiz` dedikten sonra, iktidar iddiasını yineliyor, `el ele, gönül gönüle vereceğiz ve iktidar olacağımıza inanıyorum dedi. (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı