Öztunç; Kapanan Belediyeleri Yeniden Açacağız
Siyasi 10.10.2015 09:59:21 0

Öztunç; Kapanan Belediyeleri Yeniden Açacağız

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç seçim çalışmaları kapsamında bugün Afşin ilçesinde mahalle seçim bürolarının açılışlarına katılarak çeşitli ziyaretlerde bulundu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Afşin ilçesindeki ziyaretlerine ilk olarak Ticaret Odası'nı ziyaret ederek başladı.

1 Kasım 2015, 26. Dönem milletvekilliği için Kahramanmaraş tan aday olan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş milletvekili adayı Ali Öztunç ziyaret ettiği Afşin'de Ticaret ve sanayi odasını ziyaret ederek yeni binalarının hayırlı olmasını diledi.

Ticaret ve sanayi odasında başkan ve üyelerle sohbet eden Öztunç, sivil toplum kuruluşlarına siyasetin buluşmaması gerektiğini belirtti. Ticaret odasında başkan Bekir Sıtkı Can' la sohbet eden Öztunç, Afşin in elindeki Eshabı kehf in dünya markası olduğunu belirterek Afşin halkının bunu değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Oda üyeleri hakkında Başkan Can'dan Bilgi alan Öztunç seçim çalışmaları dolayısı ile Afşin'de gezdiğini belirterek bu vesile ile Ticaret odasını ziyaret ettiğini belirtti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret sonrasında Ticaret odası başkanı Bekir Sıtkı Can tarafından Ali Öztunç a Eshabı Kehf tablosu hediye edildi.

 

Daha sonra ise Arıtaş ,Altunelma, Tanır,Çogulhan ,Çomodüz, Bugvet ,Karahanlı ,Küçük ve Büyük Tatlar ile Koçaovası   Mahallerini ziyaret eden Öztunç Arıtaş ile Çogulhan Mahallesi`nde seçim bürosu açarak, adeta gövde gösterisi yaptı.

 

 CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulundu. Öztunç "Halkının iktidarına 23 gün kaldı. Kahramanmaraş'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmaya 23 gün kaldı. Bugünkü çalışmaları Afşin İlçemizde devam ettik. Şehir merkezinde Ticaret Odası ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunduk. Daha sonra çok sayıda köylerimizi yani büyükşehir yasası ile mahallelerimiz oldu. Ama ben köy demeye devam ediyorum. Eskiden belediye olan ve kapanan beldelerimize gittik, ziyaret ettik. Ben buradan şu sözü veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kapatılan tüm belediyeler açılacak bundan herkesin emin olmasını istiyorum. Ziyaret yapmış olduğumuz köylerin bize göstermiş olduğu ilgiden gerçekten çok mutlu oldum, memnun oldum. Gerçekten insanlar beni bağrına bastılar Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir önceki seçimlerde çok az oy aldığı köylere özelikle gittim ve gördüm ki tablo artık öyle değil" diyerek sözlerine devam eden Öztunç "Cumhuriyet Halk Partisi'ne, şahsıma karşı güzel bir ilgi var. Bende bundan gerçekten mutlu oluyorum herkese de birlikte çalışıp birlikte kazanacağız diyorum. Bütün hemşerilerimizle birlikte kazanacağım Afşinlilerle birlikte kazanacağım göreceksiniz. Afşin'deki oy oranımız çok yüksek olacak, aratacak.Afşin'in beni sahiplenmesi benimle birlikte yola çıkması Afşinli'nin "bana yürü kardeşim biz seninle beraberiz" demesi benim için büyük onur. Ben tüm Afşinli hemşerilerimden Afşinli dostlarımdan tüm halkımdan geçen seçimlerde hangi partiye oy verirlerse versinler ama bu seçimlerde bu genç kardeşleri için Cumhuriyet Halk Partisi'ne herkesten sadece bir oy istiyorum. Afşin'i gerçekten çok seviyorum" dedi.

TERMİK SANTRALİ ZEHİR SAÇIYOR AKP ÖNLEM ALMIYOR

Öztünç daha sonra "Çogulhan'da termik santralin etkilerini bir kez daha gördük. Çogulhan'da insanlar tarhana bile yapamıyor, elbiselerini dışarı bile asamıyorlar. Hava kirliliiği nedeni ile 13 yıldır hükümette olan  Ak Parti santralin fitrelerini yapamaz mıymış? Yapabilir peki halen yapmıyorlar. Üstelik oradaki taşeron işçilerinde işine son verilecek . Bu açık ve net görülüyor. Ben buradan bir kez daha termik santralinde çalışan bütün taşeron işçi kardeşlerimize sesleniyorum. "Bakın seçimlerden sonra işinize son verilecek" ama biz iktidar olursak işinize son verilmesini bırakın taşeronluğu bırakacağız hepiniz işlerinde kalarak işçi kalacaksınız bunun sözünü veriyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı