Öztunç; Kahramanmaraş`a Hizmet Etmek İstiyorum
Siyasi 8.10.2015 16:40:19 0

Öztunç; Kahramanmaraş`a Hizmet Etmek İstiyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Elbistan Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, CHP İlçe yönetim kurulu ve  Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut 'un hazır bulunduğu ziyarette  Öztunç, çiftçilerin var olan sıkıntılarını dinledi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Elbistan Ziraat Odasına yaptığı ziyarette; Çiftçilerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz, seçim bildirgemizde çiftçilerimize vaatlerimiz bilinmektedir. Çiftçimiz için mazot 1.80 kuruş olacak nasıl AKP iktidarı zengine, gemicilere veriyorsa bizde toplumumuzun büyük kesimini oluşturan çiftçilerimize vereceğiz. Çocukluğumuzdan yana Elbistan'ın sorunları bitmiyor her gelen siyasetçi vaatlerde bulunuyor anlatıyor, konuşuyor ancak oyu aldıktan sonra çekip gidiyor. Özellikle AKP bunu çok sık yapıyor, AKP Kahramanmaraş'tan ve Elbistan'dan çok yüksek oy alıyor ama Kahramanmaraş`a ve Elbistan'a hiç hizmet vermiyor. Kahramanmaraş`ın olsun Elbistan'ın AKP'ye oyu çok AKP'nin Kahramanmaraş`a ve Elbistan'a hizmeti yok! Biz öyle yapmayacağız görecekler. Biz Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı olarak Kahramanmaraş'a elimizden gelen tüm hizmetleri vereceğiz halkımız bunuda seçimlerden sonraki süreçte görecektir dedi.

Elbistan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut; Biz Sivil Toplum Örgütü olarak tüm Partilerin üstünde bir kuruluşuz, Elbistan'dan hangi partiden olursa olsun hiç fark etmez Elbistan'ın sorunu birikimi çok yüksek sorunlarımız kısa sürede çözülecek gibi değil bize sorunlarımızı anlayacak dinleyecek Vekiller lazım dedi. Genç Adayımıza ve ekibine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum, Kendilerini ağırlamaktan gurur duyduk, başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 ‘ÖZTUNÇ: Kahramanmaraş`a hizmet etmek İstiyorum. Ali Öztunç; siyasi jestlerine devam ediyor. Elbistan İlçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti esnasında ‘AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezine de ‘uğrayan Öztunç , burada bulunan partililerle sohbet etti. Seçim Koordinasyon Merkezinde kalan Öztunç , 1 Kasım seçimlerinin barış ve demokrasi havası içinde geçmesini arzu ettiklerini belirtti. Elbistan esnaflarını ziyaretti sırasında Kahramanmaraş`ın gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Öztunç: Kahramanmaraş`tan Milletvekili seçilenler, Kahramanmaraş`ı unutup kendi haline bırakıyorlar ve Ankara`ya gidiyorlar, bir Kahramanmaraş`ın yollarını bile tutmuyorlar, Kahramanmaraş`a maalesef hizmet yapılmamış durumdadır. 13 Yıldır AKP`ye oy veriliyor ama hiç bir hizmet yapılmadı, ben ise hizmet nasıl yapılır bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerime göstereceğim, özelikle Kahramanmaraş ve Elbistan bölgesindeki eksikleri gidereceğiz. Kahramanmaraş`a nasıl hizmet yapılır dosta, düşmana göstereceğiz, benim tek bir amacım var; ‘Kahramanmaraş`a hizmet edebilmek' bunun içinde gençlik enerjimle 24 saatin 20 Saati Çalışacağım' dedi. (HABER MERKEZİ)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı