MHP Milletvekilleri Adayları Tanıtıldı
Gündem 7.10.2015 12:34:18 0

MHP Milletvekilleri Adayları Tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, 7 Haziran'a da değindiği konuşmasında 1 Kasım hakkında açıklamalarda bulundu.

7 Haziran seçiminin bir takım oyunlar sonucu yenilendiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, "Biz Kahramanca yaşamış, Kahramanca ömür geçirmiş ve ardından son nefesini vermiş büyük bir neslin devamıyız. Tarih boyunca Vatan ve Millet yolunda mücadele veren, Şahadet şerbetinden içen Kahraman ecdadımıza, teröre karşı bedenini siper eden, gözünü kırpmadan hainlerin karşısına dikilen Aziz Şehitlerimize de Cenap-ı Allah`tan rahmet diliyorum. Hepsinin Ruhu Şad olsun. Yaralı Gazilerimize de acil şifalar diliyorum, Her türlü hile, ayak oyunu, entrika ve dalavereyle yenilenme karan alınan 7 Haziran Seçimlerinden sonra şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri bulunmaktadır. Kim ne yaparsa yapsın, neyle meşgul olursa olsun Kahramanmaraş ve Ülkenin geleceğini düşünmek zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi, aziz milletimize Ülkenin geleceği için oy ver çağrısı yapmaktadır." dedi.

 

Ülke olarak kötü günlerden geçtiğimizi belirten Öner, "Her aklı başında ve sağduyulu insanımız ülkenin kötü ve karanlık günlerden geçtiğini bariz olarak görmektedir. Türkiye`de her kesim AKP mağdurudur. AKP iktidar dönemi patlamalar dönemi olmuştur. Bölücü Terör örgütünün Hain ve Alçak eylemleri Ülkemizi kana bulamaktadır. Ekonomik dengeler alt üst olmuştur. Dolar kuru 3 TL `yi aşmıştır. Türkiye`nin Dış borcu 263 milyar dolar artmıştır. AKP 2015 yılı için hedeflenen fert başına Milli Gelir 14 Bin 46 dolar yerine 9 Bin 100 dolar olarak gerçekleşmiştir. AKP 2015 yılı için İşçiliğin yüzde 7,9 a düşüreceğiz dediler, 2015 yılı Haziran ayında İşsizlik yüzde 10,4 `e yükselmiştir." dedi.

 

AK Parti döneminde toplumsal açıdan üzücü olaylarında arttığını ifade eden Öner, "İntihar ve Boşanmalarda, Karşılıksız Çek ve Protestolu senetlerde, İcra ve İflas davalarında, Cezaevlerinde ki tutuklu ve hükümlü sayılarında korkunç artışlar olmuştur. MHP 3 Ekim 2015 tarihinde Seçim Beyannamesini açıklamıştır Bu Beyannamede, mağdura, mazluma, mahzun bakışlıya umut vardır -Sosyai ve Siyasal krizlere çare vardır İç ve Dış Politikaya Millî ve gerçekçi yorum vardır. Türkiye`nin geleceği güvenceye bağlanmıştır Milliyetçi Hareket Partisinin amacı tek başına iktidardır. Bu hususta yegâne güvencemiz Aziz Milletimizdir. Genel olarak medyada servis edildiği üzere 1 Kasım`ın aşağı yukarı 7 Haziran tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşılığında Milliyetçi Hareket Partisi, PKK uzantısı HDP dışındaki har partiyle 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır. Bunu da şimdiden ilan etmektedir." dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayları

 

Fahrettin Oğuz Tor

Sefer Aycan

Zekeriya Öztürk

Şule Arıkan

Mustafa Bastırmacı

Neslihan Koca Nergiz

Mustafa Bölükbaşı

Ayşe Aras

 

(Haber: SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.1° / 16.9°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı