Memleketimize Hep Birlikte Hizmet Edeceğiz
Gündem 9.05.2018 15:50:36 0

Memleketimize Hep Birlikte Hizmet Edeceğiz

Modern kentçiliğin planlandığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı iken istifa ederek Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Mehmet Alaattin Nalcıoğlu, kentin her yönüy


Orta halli bir memur çocuğu olup gördüğü İnşaat Mühendisliği tahsil eğitimiyle başarının basamaklarını sağlam adımlarla bir bir tırmanan Nalcıoğlu ayrıca yönetim ve organizasyon dalında yüksek lisansta yaptı. Nalcıoğlu, Uzun yıllardır bürokrasinin çeşitli kademelerinde hizmet etiği memleketine daha geniş imkânlarla hizmet kervanına katkı sunmak için Milletvekilli aday adayı olduğunu belirtti.


Yıllardır çizgisinden ve prensiplerinden taviz vermeden kendisini davasına adayan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Nalcıoğlu bürokrasideki üst düzey görevlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinde aldığı sorumlulukla da adından söz ettirdi.


Onursal Başkanlığını Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı Türk Dünyası Mühendis ve Mimarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Birlik Vakfı Ankara Şubesi Sosyal İşler Komisyon Başkanlığı, Kahramanmaraş Vakfı Genel Sekreterliği, Ata Sporları Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Nalcıoğlu bürokrasideki üst düzey görevleriyle de dikkat çekti.


Ahmet Uncu'nun belediye başkanlığı döneminde genç yaşta kamuda göreve başlayarak kısa sürede başarısıyla önce Elektrik, Su, Otobüs İşletme Müdürlüğüne getirilen, sonra da DSİ 20. Bölge Müdür Yardımcısı, DSİ Genel Müdürlüğü Teknoloji Bilgi İşlem Daire Başkan Yardımcısı, Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdür Müşaviri, TBMM 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal'a Milletvekili Danışmanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Mekansal Stratejiler Daire Başkanı, yine aynı bakanlıkta üçlü kararname ile atanan tek Yüksek Fen Kurulu Üyesi ve son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı olarak kamuda görev aldı.


Masanın dört tarafında da görev alarak tecrübesini pekiştiren Nalcıoğlu, hem bürokraside hem de sivil toplum kuruluşlarında edindiği dostları için; "Dostlarım Zenginliğimdir" ifadesini kullandı. Dostluğa büyük önem veren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Alaattin Nalcıoğlu "Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcılığı görevimden istifa ederek Milletvekili Aday adayı oldum. Kamu kurumlarındaki mesleki bilgi ve birikimlerimi, heyecanımı değerli hemşerilerime ve Kahramanmaraş'a, özü milleti hizmet yarışı olan siyaset alanında da taşıyacağıma inancım tamdır. Ayrım yapmadan, bulunduğum tüm görevlerimde hemşerilerime hizmet ettim. Bundan sonra da aynı bilinç ve sorumlulukla milletvekili olarak hemşerilerime ve memleketime hizmet etmeye talibim." Dedi.


Ak Parti'nin geçen hafta sonu gerçekleşen temayül yoklamasında da iyi bir sonuç elde ettiği tahmin edilen Nalcıoğlu'nun yıllardır davasının çizgisindeki hizmeti ve teşkilatlarla yakınlığı kendini bir adım öne taşıyor.


Bugün ise Ak Parti Genel Merkezinde mülakat için komisyonun karşısına kendinden emin bir şekilde çıkan Nalcıoğlu tüm sorulara içtenlikle cevap vererek, içindeki hizmet aşkını da ortaya çıkarmış durumda.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı