Marfi Yeni Modellerini Tanıttı
Yaşam 26.09.2016 15:32:21 0

Marfi Yeni Modellerini Tanıttı

Kahramanmaraş Marfi Otomotiv de Fiat'ın en gözde araçlarından Fiat Egea Hb, Egea Sw ve Fullback Pick up modellerinin tanıtımı yapıldı.

Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, "Egea Sedan 1.6 Multijet 120 beygir 320 NM'lik tork ve güçlü motoruyla  dizel otomatik satışa sunuldu. Kahramanmaraşlılar aracımızın da test sürüşünü gerçekleştirdi ve yeni araçlarını seçtiler."

Yenikomşu "Ülkemizde sedan otomobillerden sonra en çok tercih edilen karoser tipi olan Hatcback'ler, ezber bozan ve geniş iç hacmi ve standart olarak sunduğu yüksek teknoloji ile yeni Fiat Egea Hatchback, Egea Sw ve Fullback Pıck up tanıtımı Cumartesi günü Marfi Otomotiv'de yaptık ve bugünden sonra her zaman araçla ilgili bilgi almak isteyen müşterilerimizi dostlarımızı Plazamıza bekliyoruz." dedi.

Yenikomşu, Fiat Egea Hatcback hakkında şunları belirtti: "Dinamik tasarımı, konforlu donanımı, göz alıcı detaylarıyla yeni Fiat Egea Hatchback cesur bir karakter ortaya koyuyor. 2016 yeni Fiat Egea HB, ideal sürüş ergonomisi, diğer Fiat modellerinden ayrışan şık koltukları, 12 litrelik kabin içi saklama alanı ve kolayca erişilebilen kumanda elemanları ile konfor ve kullanışlılığı bir arada sunuyor. Yeni Fiat Egea Hatchback, istepnesiz yani lastik tamir kiti olan versiyonlarda 440 litre bagaj kapasitesiyle segment standartlarını yeniden belirliyor.

Yeni Egea Hatchback, 200 km/s hıza kadar kaza riskini tespit ederek otomatik fren yapan "Çarpışma Önleme Sistemi" ya da öndeki araç ile arasındaki mesafeyi koruyan "Adaptif Hız Sabitleme Sistemi" gibi yolcu güvenlik teknolojilerini sınıfında ilk kez standart donanımlar arasında sunuyor.

Uconnect™ multimedia sisteminin 7 inç boyutundaki HD tablet ekranında sunulan geri görüş kamerası ile tüm park manevraları artık daha kolay ve güvenli yapılabiliyor.

2016 Fiat Egea Hatchback-HB kaputunun altında sedan kardeşi gibi 95 bg güç üreten 1.4 litre benzinli, 95 bg güç üreten 1.3 litre dizel ve 120 bg güç üreten 1.6 litre dizel motorlar ile alınabilen Fiat Egea hatchback'ta 110 beygirlik otomatik vitesli 1.6 E-Torq benzinli motor seçeneği yerine, manuel şanzımanlı 120 bg güç üreten 1.4 T-Jet benzinli motora yer veriliyor.

Tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile Fullback, Fiat Ticari Araçlar ürün gamına büyük güç katacak. Zorlu yol koşullarına meydan okuyan safkan bir arazi aracı.

Adını Amerikan futbolunda hem defans hem de hücum özelliği bulunan, güç ile yüksek dayanıklılık gerektiren kilit oyuncu konumundan alan Fiat Fullback, 20 Haziran itibariyle çift kabinli gövde tipiyle ülkemizde de satışa sunulmaya başlandı. Fiat Fullback ‘in manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebilen;150 HP ve 180 HP'lik 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motorlar ile donatılan 4×2 Rock ve 4×4 Hardrock versiyonları, lansmana özel paketleri ile Marfi Otomotiv'de.

Fullback, tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile Fiat Ticari Araçlar ürün gamına büyük güç katacak. Markamızın güçlü satış ve satış sonrası teşkilatının da desteği ile Fullback ile iddialı bir şekilde giriş yaptı. Pick-up DNA'sı ile Fiat Ticari Araçlar'ın DNA'sının birleşimini temsil eden ve adındaki ‘full'ü eksiksiz olarak sunduğu özelliklerinden alan Fullback'te güç, performans, dayanlıklık birarada sunuluyor. Profesyonel iş hayatında tüm ihtiyaçları karşılayabilen, her şeyiyle "Tam bir pick-up olan Fullback aynı zamanda gündelik hayatın gerekliliklerini de sunma özelliğine sahip" şeklinde konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı