Kaynak,  Türkoğlu`nun En Prestijli Projesini Yerinde İnceledi
21.10.2017 01:42:37 0

Kaynak, Türkoğlu`nun En Prestijli Projesini Yerinde İnceledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkoğlu Belediyesi işbirliğinde, mübarek muharrem ayı dolayısıyla Türkoğlu ilçesi, Beyoğlu ve Kılılı mahallesindeki vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.


Türkoğlu Fatih Sultan Mehmet Han Caminde kılınan Cuma namazı sonrası, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti il Başkanı Ahmet Özdemir ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından Aşure ikramları gerçekleştirildi.


Aşure etkinliği münasebetiyle Türkoğlu'na gelen Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte ilçenin en prestijli projelerinden olan Kent Meydanı projesi, yürüyüş ve bisiklet yolu, İmalı Deresi Rekreasyon alan çalışmaları gezerek projeler hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra Binicilik ve Okçuluk Eğitim merkezini ziyaret ederek, buradaki verilen hizmetler hakkında bilgi alan Milletvekili Kaynak inceledikleri hizmetlere ve yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulundu.


 


Türkoğlu Belediyesinin çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini dile getiren Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Türkoğlu ilçesinde yapılan hizmetleri yerinde inceleme imkanı bulduk. Gerçekten çok önemli yatırımlar yapılıyor. Türkoğlu'na, bu parklar, eğitim merkezleri yakında az gelecek, çünkü en çok gelişmekte olan bir ilçe. Türkoğlu halkı en güzel hizmetlere layıktır. Biz siyaseti insana hizmet olarak görüyoruz. Hizmet içinde hizmetin en kalite şeklini insanlarımıza ulaştırmaktan başka bir derdimiz yok. Halkımız bu hizmeti bu kaliteyi takdir ediyor. Gördüğümüz insanların yüzlerinde ki mutluluk bizlere bir ödül olarak yetiyor. Ben Sayın Belediye Başkanımız Osman Okumuş'u canı gönülden tebrik ediyorum. Bu güzel hizmetlerin devamını diliyorum." dedi.


 


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptığı açıklamada, ''Çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir. İlçemizin en prestijli projelerinden olan Kent Meydanı projesi için çalışmalarımıza başladık, Amacımız kent meydanını genişletip yenileyerek kente yeni bir kimlik kazandırmak. Bu proje ilçemizi temsil edecektir. Burada vatandaşlarımızın rahat bir şekilde spor yapabilmesi için bisiklet ve yürüyüş yolu, İmalı Deresi rekreasyon çalışmamız son hız devam ediyor. Binicilik ve Okçuluk eğitim merkezini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. İlçemizi daha modern ve yaşanması daha kolay bir hale getirmek için, hiç durmadan çalışıyoruz. Vekilimize, Belediye Başkanımıza AK Parti il Başkanımıza desteklerinden dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum, dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı