KAROFF İlimize Birincilikle Döndü
Spor 29.12.2015 15:43:09 0

KAROFF İlimize Birincilikle Döndü

Bölgemizden, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED'e kayıtlı ilk spor kulübü olan Kahramanlar Offroad Spor Kulübü Derneği (KAROFF) Yöneticileri ve Şampiyonları 4. Tarsus Offroad Yarışlarındaki başarılarının ardından Dulkadiroğlu Belediyesi'ni ziyar

4.sü düzenlenen Tarsus Offroad Yarışlarında her organizasyonda olduğu gibi ilimizi temsil eden bölgenin bu alandaki ilk spor kulübü, Kahramanlar Offroad Spor Kulübü (KAROFF) yine iki kupayla ilimize döndü. 17 farklı ilden 350 aracın katıldığı ve 27 Aralık Pazar günü 81 aracın katıldığı yarışlarda KAROFF'u 4 araç temsil etti.

Bu yarışma sayesinde tecrübe sahibi olduklarını ve ilimizi temsil etmekten mutluluk duyduklarını belirten KAROFF üyelerinden Uğur Canbak ve Mehmet Nuri Kılıç, "İlk yarış tecrübemiz olduğundan derece elde edemesek de ilimizi temsil etmekten gurur duyduk." dediler.

BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜKLE DÖNDÜLER

KAROFF Spor Kulübünün deneyimli pilotlarından Yunus Kaya "Devler Kategorisi" olan S4 sınıfında 3.lüğü alırken zorlanmadan bitişe vardı. Yine genç deneyimli pilotlarımızdan Alaaddin Yorulmaz ise çekişmeli S1 sınıfında başarı ile kupa serisine birini daha ekleyerek 1.liği aldı.


KAROFF Spor Kulübü Başkanı Baki Arpasatan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ı ziyaretinde ilimize yine kupalarla dönmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin Offroad konusundaki desteklerinin önemine değinen Arpasatan, "Katıldığımız yarışlarda Kahramanmaraş markasını öne taşımak birinci hedefimiz. Tarsus Offrad yarışlarından da yine kupalarla dönmemizi sağlayan yarışçılarımıza, takımımıza ve bizlere destek olmak için yüzlerce kilometre yol katedip organizasyona katılan üyelerimize teşekkür borçluyuz." dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ı desteklerinden dolayı makamında ziyaret ederek teşekkür eden KAROFF Yönetim Ekibi ve Şampiyonları, Okay'a özel tasarlanmış şapka ve t-shirt hediye ettiler.

KAROFF Spor Kulübü Başkanı Baki Arpasatan, "Tarsus Offrad Kulübüne ve üyelerine bize karşı gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

"BELEDİYE OLARAK ARKALARINDAYIZ"

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "İlimizi ülke çapındaki organizasyonlarda temsil eden spor kulüplerimizi desteklemeyi kendimize görev biliyoruz, spor kulüplerimizin her zaman arkalarındayız. KAROFF Spor Kulübü'nün elde ettiği şampiyonlukların devamının gelmesini diliyoruz. Belediyemiz olarak ilimizdeki Offroad Sporcularının faaliyet yapabileceği alanlar oluşturmaya devam ediyoruz." dedi. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı