İndirimi Duyan Piazza`ya Koşuyor
Ekonomi 13.01.2014 10:37:17 0

İndirimi Duyan Piazza`ya Koşuyor

Kahramanmaraş ve çevresinde, hesaplı alışveriş, eğlence ve yaşam alanını aynı yerde bulmak isteyenlerin buluşma noktası haline gelen Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde indirim fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Ulusal ve uluslararası b

Cazip fırsatları, çekilişler, indirim kampanyaları, sürpriz hediyeler, çarpıcı vitrinler ile alışverişe çıkacakların ilgisini çekmeyi başaran Kahramanmaraş Piazza ziyaretçilerinin bütçelerini korumaya devam ediyor. Hem markalı hem de hesaplı alışveriş yapmak isteyenler tercihlerini birbirinden cazip kampanyaların bulunduğu Kahramanmaraş Piazza'dan yana kullanarak, karlı çıkıyor.

İndirim Fırsatlarından bazıları;

En çok arzu edilen kadın giyim ürünlerini ve aksesuarlarını tasarlayan, modern kadının yaşam tarzına ilham veren Mango ve Koton mağazalarında yüzde 70'e varan indirim var.

Stil sahibi erkeklerin şıklığını tamamlıyor

Erkeği en iyi yansıtan ürünler ve dikkat çekici modelleriyle yeni sezonda göz alıcı bir şıklık yaratan Ramsey müşterilerine yüzde 50'ye varan indirim kampanyası uyguluyor. Göz kamaştırıcı tarzıyla Ramsey yeni sezon koleksiyonu ile stil sahibi erkeklerin şıklıklarını tamamlıyor.

Her ayın "ALTINCI" günü yüzde 25'e varan indirim!

Takıda modaya yön veren Atasay, her ayın altıncı günü seçili pek çok tasarımda yüzde 25'e varan indirimin yanı sıra farklı taksit fırsatı sunuyor. Kendisini şımartmak, sevdiklerine pırlanta ya da altın gibi değerini kaybetmeyen bir hediye vermek isteyen herkes Atasay'ın dünya modasını takip ederek hazırladığı tasarımları arasından kendi zevkine uyacak bir model bulabiliyor.

 Saat&Saat şıklığı

1971`den bu yana saat sektöründe faaliyet gösteren ve dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye temsilcisi olan Saat&Saat şıklığı ve kaliteyi tercih eden müşterilerine yüzde 20'den başlayan indirimler uyguluyor.

 Ev konforunda kalite

Kalitenin ev konforu, ev tekstili ve ev giyimiyle buluştuğu büyülü dünyada, buluşturan CHAKRA mağazalarında 300 TL üzeri alışverişlerde yüzde 30 indirim ve 300 TL'ye kadar tüm alışverişlerde yüzde 20 indirim müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

 Bernardo'dan yeni evleneceklere müjde!

Çeyiz hazırlıkları sırasında hem keseye hem de kalbe hitab eden Bernardo, hazırladığı 244 parçalık evlilik paketlerinde yüzde 50 indirim uyguluyor.

Avantajlar Dünyası

Mudo Exclusive Card sahipleri yeni yılda da kendini ve sevdiklerini şımartmaya devam ediyor. Mobilya hariç tüm ürünlerde geçerli olan ‘3 AL 2 Öde' ile Mudo müşterilerine avantajlar dünyasını sunuyor.

Diğer indirim Kampanyaları:

Adım adım modayı yaşatan LTB, müşterilerini etiketin yarısı indirim avantajıyla karşılıyor. Fabrika sezon ürünlerinde yüzde 50'ye varan İndirim uygulayarak alışverişi daha cazip hale getiriyor. Arçelik mağazalarında yeniyıl ile başlayan indirim günleri tüm hızıyla devam ederken yiyecek alanında bulunan Pizza Piazza ve Çıtır Usta'da uygulanan indirimler ziyaretçilerin hem midesine hem de cüzdanlarına hitap ediyor.

Fotoğraf altı

Kahramanmaraş Piazza'da, ulusal ve uluslararası bir çok marka birbirinden cazip kampanyalarla bütçesini düşünenlerin buluşma noktası oldu. ( Murat KAVUN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

22.5° / 10.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı