Hanifi Öksüz 1 Milyon TL Bağışta Bulundu
Gündem 12.08.2016 08:54:52 0

Hanifi Öksüz 1 Milyon TL Bağışta Bulundu

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sırasında şehit olan güvenlik güçlerinin yakınları için toplanan yardıma 1 milyon TL bağışta bulundu. Öksüz: "Şehit aileleri hiçbir zaman endişe etmesinler. Devletimiz

Öksüz yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimini kimsenin beklemediğini, sürecin FETÖ terör örgütünün tüm yapısının ortaya çıkması açısından hayırlı olduğunu söyledi.

Yaşanan darbe kalkışması sonrasını değerlendiren Öksüz: "15 Temmuz günü büyük bir şok atlattık. Ülkemizde böyle bir kalkışmayı beklemiyorduk. FETÖ terör örgütünün bu kadar geniş bir yapılanma içerisinde olduğunu hiçbirimiz tahmin etmiyorduk. Vatan savunması için mücadele ederken çok şehit verdik. Tabii ki buna üzülmemek mümkün değil ama bu hareket Türkiye'nin hayrına oldu. Türkiye, bu terör örgütünün bertaraf edilmesi için emin adımlar attı. Bunda da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Kökü tamamen yurtdışında olan, ülkemizi ele geçirmek için düzenlenmiş bir terör örgütü. Her şey günışığına çıktı. FETÖ'cü terör örgütünün yapılanmasının deşifre olması adına 15 Temmuz'un hayırlı olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BATI İKİYÜZLÜLÜK YAPTI

Yaşanan darbe girişimi sonrası batının tavrını ikiyüzlü olarak değerlendiren Öksüz, şöyle konuştu: "Batının Türkiye yaklaşımını ikiyüzlü buluyorum. Bu darbe girişiminin arkasında batının olduğuna inanıyorum. Türkiye olarak çok dostumuz yok, dünya da yalnız bir ülkeyiz. Ama biz bunların hepsini aşacağız. Bir tarafta demokrasi diyorlar, bir tarafta da Türkiye'de darbe yapmak için FETÖ'cü terör örgütünü destekliyorlar"

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNMELİ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis-KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Öksüz, siyasetten başlayarak her anlamda yakaladığımız birlik ve beraberlik ortamının kaybolmaması gerektiğine değindi.

Öksüz: "Bizim birlik beraberliğimiz çok önemli. Bunu her zaman başarmamız lazım. Burada da gördük, söz konusu vatan olunca her şey, ikinci planda kaldı. İnşallah bu birlik beraberliği iyi değerlendiririz ülke olarak. Beraberliğimizi daha güçlü bir şekilde devam ettiririz. Bir iş adamı olarak 15 Temmuz öncesinden, şu an için daha umutluyum" şeklinde konuştu

OHAL GAYET NORMAL

Hükümetin FETÖ'cü terör örgütü ile yaptığı mücadele kapsamında getirilen OHAL'in gayet doğal olduğuna değinen Öksüz şunları söyledi: "Hükümetimizin OHAL uygulaması FETÖ'cü terör örgütü için önlem alması içindi. Yapılan mücadele de çok doğal. Bu mücadele esnasında çok kirli bilgilerde olabilir. Bu işleri çok dikkatli yapmak lazım. Yani kurunun yanında yaşta yanmaması lazım. Devletin adli teşkilatı, emniyet teşkilatının bu ayıklamayı çok iyi yapacağına inanıyorum.  Bu örgütün Türkiye'den tamamen temizlenmesi gerektiğine inanıyorum.

DERS ALMALIYIZ

 15 Temmuz'da yaşanan bu olaylardan büyük bir ders almalıyız. Devletimiz, bir daha böyle bir terör örgütünün oluşumuna izin vermemeli. Öyle bir yapılanma ki, okul çağından itibaren örgütlenme başlıyor. Devletimize düşen görev de bu ve benzeri yapılara asla ve asla izin vermemesi.  Bize düşen görev 'de aklımızı ve mantığımızı kullanmamız. Bir kuruluşun arkasından giderken öncelikle, akıllı hareket etmeliyiz.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 1 MİLYON TL YARDIM

Şehitlerimize KİPAŞ yönetim kurulu olarak, 1 milyon TL bağışta bulunmayı kararlaştırdık. Şehitlerimiz için ne yapsak az. Ülkemiz için canını vermiş insanlar.  Onlara dua ediyoruz, onlar Allah'ın yanında en üst rütbeye ulaşmış insanlar. Ailelerine sabırlar diliyorum. Şehit aileleri hiçbir zaman endişe etmesinler. Devletimiz ve milletimiz her zaman onların yanında olacaktır. KİPAŞ Holding olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın açtırdığı hesaba 1 milyon TL yardımda bulunduk. Katkılarımız bununla da bitmeyecek"


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı