“Kılıçdaroğlu
Gündem 8.05.2015 10:26:59 0

“Kılıçdaroğlu'nu Başbakan Yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt seçim bürosu açılışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 8 Haziran'da başbakan yapacaklarını söyledi.

Kenar mahallelerde çok büyük mağduriyetler olduğunu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Bayazıt, şunları söyledi. "Biz iki aydır mahallelerimizi geziyoruz, çok büyük sıkıntılar var. Bir Maraşlı, bir anne, bir kadın, bir Cumhuriyet Halk Partili olarak söz veriyorum bu seçimde yaşanacak bir Türkiye oluşturacağız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu 8 Haziran'da başbakan yapacağız."

Kadınlara aile sigortasını anlattığını değinen Bayazıt şu ifadeleri kullandı. "Diyoruz ki sizin hanenize para girmiyor, size biz 720 TL vereceğiz. Niye vereceğiz? Bu şehirde son 5 senede boşanma oranı 100% arttı. Kocasından babasından abisinden şiddet görerek ölen kadın sayısı %1400 arttı. Bunlar yaşanmasın diye vereceğiz. Borcunuzu ödeyemiyorsunuz diye veriyoruz. "

Bayazıt: "Bize diyorlar ki bu kaynağı nereden bulacaksınız. Ben de diyorum ki, Ak Saray'ın aylık telefon, su, doğal gaz, elektrik gideri 21 Milyon TL. Bu 21 Milyon TL neye tekabül ediyor biliyor musunuz? Geçim sorunu olan 240.000 evin aile geçimine tekabül ediyor, işte biz bu 21 Milyon TL'yi 240.000 haneye vereceğiz. Kaynağımız belli."dedi.

 

Kahramanmaraşspor'u Süper Lig'e çıkaracaklarını ifade eden Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli şunları söyledi. "Kendi memleketimde olmanın heyecanını bir kez daha yaşıyorum. Kahramanmaraş bu ülkenin en önemli kentlerinden birisi. Geçmiş dönemlerde Kahramanmaraş üzerine bir çok oyun oynandı. Bunların çoğu bazılarının bu bölgedekiler gibi iyi niyetli olmadığını gösteren oyunlardı. Bu oyunlar hâla devam ediyor."

Dereli: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamış olduğu seçim bildirgesi yurdun her köşesinde yankı buldu. Halkın sorunlarına tek tek değinen, onların sorunlarına karşı duracak projeler üretti. Ankara'da ve ankara'nın ilçelerinde çok güzel dönüşler oldu. Size o dostların ve Çankaya'daki hemşerilerimizin selamını sizlere iletiyorum."dedi.

Geçmiş dönemlerde olduğu gibi Kahramanmaraş'ta Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük başarılara imza atacaklarını ifade eden Dereli şunları söyledi. "Geçmiş dönemlerde 3 milletvekili çıkardığımızı hatırlıyorum. Kahramanmaraşlı duyarlıdır, Kahramanmaraşlı geç de olsa kendi üzerine oynanan oyunlara ve bazı sömürü düzenlerine tepki vermeyi biliriz. Sevgili yurttaşlar, artık bazı şeylerin farkında olun. Bugün ülkeyi yöneten zihniyet din üzerinden siyaset yapıyor. Cumhuriyet Halk Partisi sadece bir mezhebe ait izlenimi yaratmaya çalışıyor. Biz bu yapılmaya çalışanlara en güzel cevabı vereceğiz. Şunu söylemek istiyorum, içinizden çıkmış karamanlı mahallesi torunuyum Cumhuriyet Halk Partisi ayrım yapmayıp, herkesi kucakladığı için beni Çankaya ilçe başkanı yaptı. Lütfen bunları anlatalım. Bize dinimizi hiç kimse öğretmeye çalışmasın. Cumhuriyet Halk Partisi mezhebe dayalı siyaset yapmaz. Lütfen bunları çevremizdeki insanlara anlatalım. Seçim bildirgemizi çok iyi okuyalım. Seçim bildirgemizi okuyan bir yurttaşımızın Cumhuriyet Halk Partisi'nden etkilenmemesi mümkün değil. Kahramanmaraş'ta AKP uzun süredir iktidar, geçen hafta sonu Kahramanmaraşspor'un maçını üzülerek izledim, küme düşmekten son anda kurtuldu. Ben size söz veriyorum, iktidar olursak Kahramanmaraşspor'u Süper Lig'e çıkarmak boynumuzun borcudur. Bu konuda elimden gelen her şeyi yapacağım." (EKREM DUZMAN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı