``Ecdadımızla gurur duyuyoruz``
Siyasi 13.02.2015 15:56:42 0

``Ecdadımızla gurur duyuyoruz``

Kahramanmaraş eski Genç MÜSİAD Başkanı İsmail Bağrıaçık: "Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun, Ulusal Kurtuluş mücadelemizde ayrı yeri vardır”

Kahramanmaraş eski Genç MÜSİAD Başkanı İsmail Bağrıaçık Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 95. Yılı münasebetiyle gazetemize açıklama da bulundu.  Vatan sevgisini en önde tutan ve bunun için canını hiçe sayan ecdadımızla hemşerilerimizin gurur duyması gerektiğini söyleyen Bağrıaçık; ‘' Ecdadımız her ulusa nasip olmayan bir kurtuluş mücadelesi gerçekleştirdi. Bizler Kahramanmaraş'ın Kurtuluş mücadelesini genç nesillere daha iyi aktarmamız gerekiyor. Görevimiz Ecdadımızın cesaretine yakışır şekilde ülkemizi ve şehrimizi en iyi konuma getirmektir.Şanlı mücadelede emeği geçen  Sütçü İmam'ı, Abdal Halil Ağa'yı, Rıdvan Hoca'yı, Ali Sezai Efendi'yi, Arslan Bey'i, Avukat Mehmet Ali Kısakürek'i, Şehit Evliya'yı, Mıllış Nuri'yi, Yörük Selim'i, , Senem Ayşe'yi, Muallim Hayrullah'ı, Doktor Mustafa'yı, Çakmakçı Sait'i, Çuhadar Ali'yi ve adlarını sayamadığımız nice kahramanları bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. ‘dedi.

GENEL SEÇİMLERDE BELİRLEYİCİ OYLAR GENÇLERİN

Açıklamasında yaklaşan genel seçimlere de değinen Bağrıaçık, Gençlerin seçimin kaderini belirleyeceğini söyledi.  Büyük Türkiye hedefinde 2015 genel seçimlerin milat olacağını dile getiren Bağrıaçık konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Halkımız bu seçimde sandığa gitmelidir. Oyuna sahip çıkmalıdır. Millet iradesinin sandığa yansıması için genç-yaşlı demeden herkesin oyunu kullanması gerekmektedir. Her zaman dile getirdiğim gibi gençlerin ülkemizde ki rolü geri plana atılmaması lazım. Bu seçimde de belirleyici oyla gençlerin oyları olacaktır. Gelecek Genç nesillerle şekillenecektir.

İSMAİL BAĞRIAÇIK KİMDİR?

İsmail Bağrıaçık 1982 Kahramanmaraş doğumlu olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.  2010 " 2012 yılları arasında Kahramanmaraş Genç MÜSİAD başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Bağrıaçık, başkan olduğu dönemlerde gençlerle sürekli bir araya gelip memleket meseleleri üzerinde görüşmeler yaptı.  Siyasetçi bir aileden gelen Bağrıaçık'ın Babası Kahramanmaraş'ın tanınmış ve sevilen esnaflarından Halit Bağrıaçık'tır. İsmail Bağrıaçık'ın dedesi olan Zekeriya Bağrıaçık ise Kahramanmaraş'ta Demokrat Parti kurucuları arasında yer almış,  63 yıl Demokrat Parti ve devamı olan partilerde siyaset hayatını devam ettirmiştir. Amcası Mehmet Bağrıaçık ise Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığını 24 yıl yapmış,  DYP Merkez ilçe başkanlığını yaparak,  1999 yerel seçimlerinde Doğru Yol Partisinden Kahramanmaraş  Belediye başkanı adayı olmuştur.  İsmail Bağrıaçık 2013 yılında kazandığı Işık Üniversitesinde 2014 yılında öğrenci konseyi başkanlığına seçilmiştir. Konsey başkanlığını halen başarılı bir şekilde yürüten Bağrıaçık, yaptığı konsey toplantılarında öğrencilerin sorunlarının çözümü noktasında sıkça durmasının yanı sıra gençlerin siyasetteki önemine de sık sık vurgu yapıyor. (KÜRŞAD KEREM AKÇAKALE)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı