Gerçek Gündemi Kimse Elinden Bırakmıyor
Gündem 13.11.2016 20:27:58 0

Gerçek Gündemi Kimse Elinden Bırakmıyor

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç: "Bir taraftan DAİŞ bir taraftan PKK bir taraftan da üst aklın kurduğu FETÖ terör örgütünün saldırmasına rağmen, Türkiye ve iş adamlarımız gerçek gündemi elinden bıra

Bir dizi temaslarda bulunmak için kente gelen Güvenç, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ve yönetim kurulunu ziyaret etti. İş adamlarının gerçek gündemini elinden bırakmadığını, işine gücüne baktığını belirten Güvenç, 15 Temmuz sonrası Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasında Kahramanmaraş'ın ilk 10 girmesini ve gündemi değerlendirdi.

"Devletin ve Hükümetin başarısının müteşebbisin başarısı" diyen Güvenç şöyle konuştu: "Bizim başarımız müteşebbisini başarısıdır. Bizim inancımız ‘Kalkınma ve büyüme' müteşebbis eliyle olmalıdır. Devlet onların önünü açıp, onlara yardım etmelidir. Devlet piyasalarda aktör değil hakem olmalıdır. AK Partinin felsefesi budur. Kalkınma dinamiğimizin tam merkezinde iş adamı vardır. Onun için odalarımızı ve iş adamlarımızı çok önemsiyoruz. Serdar Zabun'da zor bir süreçte yönetimi ile göreve geldi. Umuyoruz ki, Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden birisi olan Kahramanmaraş'ta çok büyük hizmetlere imza atacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Tebrik ediyorum"

15 TEMMUZ'TA LAFTA DEĞİL ÖZDE MİLLET OLDUK

Kaderde, tasa 'da, acıda bir olmanın millet olma anlamını taşıdığına değinen Güvenç: "Kaderde, tasa da bir olabilirsen, acıları paylaşabilirsen, birbirine destek olursan millet olunur. lafta millet olunmaz, bu anlamda da her musibettin sonra milletimizin daha da büyüdüğünü, kenetlendiğini görüyoruz" şeklinde konuştu.

İLK ONA GİRDİK

15 Temmuz sonrası Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasında, Kahramanmaraş'ın ilk 10'a girdiğine vurgu yapan Güvenç: "Bir güzel haberde 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra şehitlerimiz, gazilerimiz ve yakınları için yapılan yardım kampanyasında kahraman şehrimizin gösterdiği başarıdır. Yardıma en çok katkı veren ilk 10 il içerisindeyiz. Bunun içinde bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu işe büyük destek veren iş adamlarımıza sanayicilerimize, tüccarlarımıza ayrıca minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kıvanç vericidir" dedi

15 TEMMUZ GİBİ BİR KAHRAMANLIK DESTANI TARİHTE YOKTUR

Güvenç son olarak şunları dile getirdi: "Zaten dünya tarihine de 15 Temmuz gibi bir kahramanlık destanı yoktur. Olacağını da zannetmiyoruz. Bu millet; zengini-fakiri, kadını-erkeği, okumuşu-okumamışı, Türkü-Kürdü, Alevisi- Sünnisü, canını ortaya koyarak 15 Temmuzda saldıranları def etmiştir. Tankları ve uçakları durdurmuştur. Bir kere daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu ülkenin birliğine beraberliğine destek verenlere geleceğine inanan herkese teşekkür ediyorum.Ekonomiye, eğitime, sağlığa, ticarete, sanayiye önem vereceğiz. Bizim gerçek gündemimiz bu"

Ziyarette KMTSO Başkan vekili Akif Gölcü, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Beşen, Hüseyin Özdal, Sıddık İnalbars, Fevzi Gerger ve Oda Genel Sekreteri Akif Pakdil hazır bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.9° / 6.4°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı