GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI
30.05.2014 09:21:34 0

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Kahramanmaraş Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü
Dulkadiroğlu Sosyal Güvenlik Merkezi

 DOSYA NO: 2012-120

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI 

1)Müdürlüğümüz adresi: Mehmet Akif Mah. Lütfi Köker Bulvarı No:35 Telefon: 0 344 232 30 36 Dahili No: 1460- 1459 Faks: 0 344 232 30 04 K.MARAŞ

2)Gayrimenkulun adresi: Efirağızlı Köyü Acar Oba Mevkii No: 17 Andırın/K.MARAŞ

3)Gayrimenkulun durumu ve vasıfları: Tapuda K.Maraş İli Andırın İlçesi Efirağızlı Köyü Acar Oba Mevkii 114 Ada 40 Parsel olarak Taş duvarlı ev, ahır ve arsa vasfı ile kayıtlıdır. 1.325,02 m2 alana sahiptir. Parsel üzerinde 1 adet taş duvarlı ev ve 1 adet ahır bulunmaktadır. Taş duvarlı ev parselin orta kısmında tek katlı olarak kargir yapı tarzında inşa edilmiştir. Kadastro paftasında yapılan ölçümlere göre tek katta yaklaşık brüt 96 m2 kullanım alanına sahiptir. Binanın dış cephesi kil sıvalı olup, çatısı sandaviç paneldir. Binanın ekonomik ömrünü doldurduğu düşünülmektedir. Parsel üzerinde yer alan ahır parselin kuzey ucunda tek katlı kargir yapı tarzında inşa edilmiştir. Kadastro paftasında yapılan ölçümlere göre tek katta yaklaşık brüt 40 m2 alanlıdır. Dış cephesi sıvasız, çatısı sandaviç panel kaplamadır. Belediye mücavir alan sınırları dışındadır. Parsel üzerindeki yapılar cins tahsislidir.

4)Gayrimenkulun artırılmasına esas rayiç değeri: 15.000,00-TL (OnbeşbinTL)

5)Artırmaya iştirak için alınacak teminatın tutarı ve nelerin teminat olarak alınacağı: 1.125,00.- TL (Binyüzyirmibeş TL) 6183 Sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin 1- 4 üncü bentlerinde yazılı bulunan teminatlar kabul edilecektir. Nakdi teminat getirecek katılımcılar, teminatlarını Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankalarına SGK Mosip Diğer Tahsilatlar-Geçici Teminat-Saymanlık K.Maraş Muhasebe Birimi seçtirilerek şahıs ise TC, şirket ise vergi numarasını ve satış dosya numarası belirterek yatırmaları ve yatırdıkları dekontları Gayrimenkul Satış Komisyonuna getirmeleri gerekmektedir. 6183 sayılı kanunun 108. maddesinde sayılanlar açık arttırmaya katılamazlar.

6)Gayrimenkulun satışının yapılacağı yer, gün ve saat: 09/06/2014 Saat: 11.00-11.05`te Müdürlüğümüz İcra Satış Servisinde yapılacaktır.

7)Gayrimenkul malın satışında verilen bedel, gayrimenkule biçilen rayiç değerin % 75`ini karşılamadığı ve şayet artırılan bedel Kurum alacağına rüçhanı olan alacakların tutarından fazlaya çıkmadığı ve yapılmış ve/veya yapılacak masrafları karşılamadığı takdirde, en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla artırmanın 7 gün daha uzatılarak 16/06/2014 tarihinde gayrimenkulun aynı mahalde ve aynı saatte tekrar artırmaya çıkarılacak ve gayrimenkule biçilen rayiç değerin % 40`ını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecektir.

8)Gayrimenkul satış şartnamesi Müdürlüğümüz İcra Satış Servisi`nde görülebilir. İhaleye katılanlar şartnameyi görüp münderacatını kabul etmiş sayılacaktır.

9)İş bu ilanın tapu kaydında adresi bulunmayan ilgililer (İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri dahildir.) ile tapu kaydında ad ve adresleri geçip de tebliğ edilemeyen ilgililere de tebliğ yerine geçeceği,

İlan olunur. 

BASIN: 60



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 16.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı