Doğal Mucize, Çörek Otu
Gündem 28.07.2015 10:57:50 0

Doğal Mucize, Çörek Otu

Araştırmacı Yazar Salih Yalçıneli, iki yıldır araştırmalar yaptığı çörek otu yağı hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

İki yıldır çörek otu yağı hakkında araştırmalar ve gözlemler yaptığını belirten Araştırmacı Yazar Salih Yalçıneli, "Çörek otu baş ağrısından kansere kadar her derde deva niteliğinde. Örneğin 24 yıldır kan kanseri hastalığıyla mücadele eden Evren Hoşgör önerilerimiz doğrultusunda çörek otu yağı kullanarak 7 ay gibi bir sürede vücudunda immün sistem güçlendi. Hastalık nedeniyle dökülen sakal ve bıyığı düzenli çörek otu yağı kullanımıyla tekrar çıkmaya başladı. Evren Hoşgör yeniden traş olmaya başladığını büyük bir heyecanla bize anlattı." dedi.

OBEZİTEYE ÇÖZÜM

Obezite'ye karşı da çörek otu yağının kullanıldığını dile getiren Yalçıneli, "Bilindiği üzere Obezite birçok hastalığın temeli niteliğinde. Obezite hastalarının diğer hastalıklara da yakalanmaya başlıyor. Çörek otu yağını düzenli olarak kullanan Obezite hastalarında, yemekten kısmamalarına rağmen zayıflama gözlemlendi. Uzakta örnek aramaya gerek yok ben bu yağı düzenli olarak kullanmaya başladığımda 100 KG ağırlığındaydım. 1 yıl gibi bir sürede 87 KG ağırlığına düşerek hayat konforuma kavuştum." dedi.

Çörek otu yağının birçok hastalığı önlediğini ifade eden Yalçıneli, "Bir başka ağır hastalıkla mücadele eden Ahmet Çuhadar çörek otu yağı sayesinde sağlığına kavuştu. Beyin kanaması geçirmiş ve sonrasında kalp hastalığı, tansiyon ve diyabet hastalıklarıyla yaşayan Ahmet Çuhadar çörek otu yağı kullanarak hayat konforunu kazandı." dedi.

Çörek otu yağının yaşlanmayı da önlediğini belirten Yalçıneli, "Günümüzde tükettiğimiz hazır gıdalar ve hatta sebze meyveler doğal değil, dolayısıyla bu yediklerimiz belli anlamda bizleri zehirliyor. Sindirim sistemimizi, dolaşım sistemimizi bozuyor. Günümüzde hastalıklarda bu denli artışın yediğimiz doğal olmayan besinlerle doğrudan ilişkisi var. Baş ağrısı, uyku alamama gibi sorunlar bu çağda çok yaygın şikayetler halini aldı. Çörek otu bitkisinin içerisinde bu rahatsızlıklarla mücadele eden gıdalar var." dedi.

"İLAÇ ÜRETİCİLERİ RAHATSIZ"

İlaç üreticilerinin çörek otuna kayıtsız kaldığını ifade eden Yalçıneli, "Çörek otu yağı birçok ilaç kartelinin fişini çekebilir, birçok derde deva olan çörek otu yağı, ilaçlardan daha etkili olmasının yanında yan etkisi de taşımadığından ilaç üreticileri için ticari bir tehlike olarak algılanıyor. Çörek otu yağı diğer alternatif tıp ürünlerinden farklı olarak dengeleyici özelliği taşıyor. Kollestrol, şeker, tansiyon gibi birçok rahatsızlığı dengeliyor. Dikkatinizi çekerim şekeri yükseltiyor demiyorum dengeliyor diyorum. Çörek otu yağı tüm vücudu dengeleyen bir şey. Yani değerleri artırmak veya azaltmak yerine olması gerektiği seviyeye çekiyor." dedi.

NASIL KULLANILIYOR?

Çörek otu yağının iki farklı kullanım şekli olduğunu belirten Yalçıneli, "Çörek otu dahili ve harici olarak kullanılıyor. Vücudunun bir bölgesinde ağrı ve rahatsızlık hissedenler öncesinde o bölgeyi fön makinesi gibi araçlarla ısıtıldıktan sonra yaklaşık 10 dakika ovularak bölgeye masaj yapılmalı. Bu masaj tercihen günde iki kez tekrarlanmalı. Kısa sürede sonuç alacaklarına eminim. Bir diğer kullanım şekli ise ağız yoluyla vücuda almak. İç rahatsızlıkları, kollestrol, şeker, tansiyon gibi değerleri dengelemesi için tercihen günde 2 kez bir çorba kaşığı içilerek tüketilmeli. Tüketim limitini belirlerken tedirgin olunmaması için hastaların bize ulaşmalarını öneriyoruz." dedi. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

29.6° / 14.2°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı