Ceyhan KSÜ`lü öğrencilere ders verdi
Spor 27.05.2015 10:03:45 0

Ceyhan KSÜ`lü öğrencilere ders verdi

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, KSÜ Orman Fakültesi`nin davetlisi olarak KSÜ`de üniversite öğrencilere başarı hikayesini anlattı ve ders verdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Orman Fakültesinde düzenlenen kariyer günleri kapsamında ''Girişimcilik ve Risk Yönetimi'' konulu bir panel düzenlendi. Kendi alanlarında başarı hikayesi olan sektörlerinin en başarılı isimlerini belirli dönemlerde üniversite öğrencileri ile buluşturan KSÜ`nün bu defa konuğu Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı İş Adamı Fatih Mehmet Ceyhan oldu.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Orman Fakültesi öğrencilerine ''Girişimcilik ve Risk Yönetimi'' konulu bir sunum yaptı. Salonu dolduran öğrenciler yaklaşık 2 saat süren sunumu pür dikkat takip ettiler. Yaşamından alıntılar vererek iş hayatındaki başarılarını üniversite öğrencilerine aktaran Ceyhan, başarının ancak doğru zaman da ve doğru yerde risk alarak gerçekleşebileceğini söyledi.

Kendisi de Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde işletme doktorası yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ''İş hayatınızda kalıcı bir başarı istiyorsanız bunun en önemli temeli başarılı bir öğrenim hayatıdır. Eğer öğrenim hayatınızda size verilen temel eğitimi iyi algılar ve size verilen eğitimin özünü çözerseniz hayatınızda karşınıza çıkan sayısız fırsattan birini mutlaka çok iyi değerlendirirsiniz ve başarılı olursunuz. Günümüzde başarılı olmak için sadece bunlarda yeterli değil. Eğer daha büyük hedefleriniz varsa mutlaka yabancı dilinizin de olması gerekiyor. Benim bulunduğum duruma gelmemdeki en büyük silahlarımdan biri de yabancı dilimin olmasıydı. İş hayatıma başladığımda 26 yaşındaydım ve İngilizce ile Almanca dillerini biliyordum. İngilterede aldığım eğitim ve siyal okuduğum dönemdeki öğrencilik başarım benim için her zaman büyük bir güç oldu ve karşıma çıkan zorlukla başarılı bir şekjilde mücadele etmemi sağladı. Ben bir memur çocuğuyum. Babam bşr makinistti. Tren garında çalışırdı. Bizi okutmak için hayatını bize adadı. Benim bir fikrim ve hayalim vardı. Bu hayali gerçekleştirmek için çok çalıştım ve sonunda başarılı oldum. Henüz 26 yaşındayken hiç sermayesi olmayan, aile serveti olmayan bir genç olarak risk aldım ve yaptığım iş sayesinde sermaye sahibi oldum. Hayat her zaman risklerle doludur. Sizin hayatta başarılı olmak için önce sağlam bir eğitim almanız daha sonra ise doğru zamanda doğru adımlar atarak ve dahası risk alarak hamlenizi yapmanız gerekir''dedi.

Konferasn sonrası Kahramanmaraşspor formaları ve atkıları çekiliş ile üniversite ğrencilerine verildi. Panel ve konferans sonrası Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan`a Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde teşekkür plaketi verildi.  (SERDAR BURSALI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.8° / 10°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı