Birleşmiş Oteller Derneği Kuruldu
Ekonomi 26.10.2015 10:19:51 0

Birleşmiş Oteller Derneği Kuruldu

Birleşmiş Kahramanmaraş Otel, Motel, Pansiyon, Eşyalı Daireler, Apartçılar Ve Turizmciler Derneği (KOMPEDA) Kurucu Başkanı Arif Saim Akıncı, düzenlenen toplantıda konuştu.

Amaçlarına değinen KOMPEDA Kurucu Başkanı Arif Saim Akıncı, "Daha düne kadar ki 7 Haziran seçimleri öncesinde karşınıza AK Parti milletvekili aday adayı olarak çıktıysam da dahi, neticede hepimizin bir işi gücü, ailesine, kendisine ve topluma olan sorumluluğu nedeniyle biz de çalışmak, topluma bir şeyler katmak zorundayız.

Bizler bu bilinçle yetiştik, öğrendik. Neticede aile bireyi olarak, evimize ekmek götürmek zorunda olduğumuz kadar, topluma olan borcumuzu da ödemek durumundayız.

Sivil toplum kuruluşlarının önemini ve ciddiyetini anlayan, idrak eden birisi olarak, bir eksikliğini gördüğümüz sivil toplum kuruluşu kurucu başkanı olarak k arşınıza çıktım.

Şehrimizde aynı amaca hizmet eden birçok oteller, pansiyonlar, aparatlar var. Her sivil toplum kuruluşunun olduğu gibi, bizim de kurduğumuz derneğin, yani KOMPEDA`nın da bir amacı var.

Aynı amaca hizmet eden, toplumsal yaşamın vazgeçilmezi haline gelen oteller, pansiyonlar, apartların da kendilerine özgü sorunları varken, biz bir eksikliği gidermeyi amaçladık. İstedik ki bu işle iştigal eden arkadaşlarımızı biri çatı altında toplayalım, topluma ve bürokratik çevrelere olan sorumluluklarında, sorunların çözümü için ele birliği içinde olalım." dedi.

 

Son günlerde Kahramanmaraş'taki apart sayısının arttığını vurgulayan Akıncı, "Demek ki ihtiyaçmış. Zaten her şey ihtiyaçtan kaynaklanıyor. Acıktığımızda nasıl yemek yiyor, su içiyorsak, her geçen gün artan aparatların, otellerin, pansiyonların sorunları da kendiliğinden aratmaya başladı. Bazen sorun içinden sorunlar çıkıyor ki, bunların da açıklığa kavuşması, çözümle noktalanması için bir çatı altında birleşmemizin gerekliliğine inandık.

İşte, derneğimiz olan KOMPEDA, yani Birleşmiş Kahramanmaraş Otel, Motel, Pansiyon, Eşyalı Daireler, Apartçılar Ve Turizmciler Derneği, sanıyorum Kahramanmaraş`taki sivil toplum kuruluşlarına eklenen son halka, (www.kompeda.org)

Merkez dâhil, tüm ilçelerimizde aynı işle iştigal eden meslektaşlarımız, dostlarımızla bir araya gelip, üye sayımızı da artarak, etkin, güçlü bir dernek olma amacıyla yola çıktık." (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı