BHG Ekibi KTO Seçimlerinde Aday
Gündem 28.04.2016 22:05:41 0

BHG Ekibi KTO Seçimlerinde Aday

Kahramanmaraş Tabip Odası'nın (KTO) bu hafta sonu yapılacak seçimleri için aday olan Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, meslektaşlarınıza seslenerek; "Biz hazırız. Yeter ki destek verin. Sizin onayınıza ihtiyacımız var. Özelde, kamuda demeden tüm hekimlerimizi kuc

KTO Başkanlığı görevinde bulunurken 2011 genel seçimlerinde il yönetiminde yer aldığı AK Parti'den ve oda başkanlığından milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Karatutlu döneminde KTO hayli aktif olması ile akıllarda kalmıştı.

KTO seçimleri öncesinde "Birleşik Hekimler Grubu" (BHG) ismi altında sahaya çıkan Karatutlu, meslektaşlarına şöyle seslendi: "Grubumuzda, Dr. Ekrem Aksu, Dr. Binnur Özkar, Dr. Adnan Yener, Dr. Mahmut Tokur, Dr. Halil Sütyemez ve Dr. Ayça Şafak Tekin ile birlikte çalışıyoruz. Ankara Delegasyonu, Onur Kurulu ve Denetleme Kurulu'nda da birbirinden değerli meslektaşlarımız var. Size söz veriyoruz. Odamızı ideolojik yaklaşımlardan uzak tutacağız. Hırslarımızla değil, azmimiz ile öne çıkacağız. Özelde, kamuda demeden tüm hekimlerimizi kucaklayacağız."

BHG olarak göreve hazır olduklarını ve meslektaşlarının onayına ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Dr. Karatutlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Asistan, uzman, aile hekimi, akademisyen hep birlikte yürüyeceğiz. Çalıştığınız kurumla sizin aranızda köprü olacağız. ‘Birlikten kuvvet doğar' ilkesi ışığında hekimleri bir araya getirmenin sosyal, kültürel, ekonomik, tıbbi tüm yollarını deneyeceğiz. Hekime şiddetin her türlüsünü, kendimize yapılmış sayıp, karşı duracağız. ‘Farklılığımız zenginliğimiz' anlayışı ile birleştik. Bir araya gelmek, başlangıçtır. Biz hazırız. Sizin onayınıza ihtiyacımız var."

"BİZ HAZIRIZ VE YAPARIZ, YETER Kİ DESTEK VERİN"

KTO Başkan adayı Karatutlu, göreve geldikleri takdirde BHG'nin vaatlerini ise şöyle sıraladı: "Biz yaparız. İşte vaatlerimiz: Hekimlerin kendisine ait nezih bir sosyal tesis imkânı. Hekim ve ailelerine periyodik sosyal ve kültürel geziler yapılması. Hekim ve çocuklarına yabancı dil kursu açılması. Uzmanlık sınavlarına hazırlık kursları açılması. Alışverişlerde ‘Hekimkart' uygulaması ve indirimleri sağlamak. Tıp Bayramının hekime yakışır şekilde bir hafta süre ile toplantı ve konferanslarla kutlanması. Odamıza, özel hastanelerden ve sponsorlardan daha yoğun mali destek imkânı. Üniversite ile işbirliği halinde mezuniyet sonrası eğitimler düzenlemek. Asistan ve Yard. Doçentler üzerindeki ‘akademik esaretin' kaldırılmasına yönelik çalışmalar yapmak. Hekime şiddette her şartta ve durumda yanında olmak. Diğer sağlık elemanlarının dernek, oda, birlik temsilcileri ile güçbirliği yapmak. Ankara'daki mevcut TTB konseyinin milli hassasiyetlerimize uygun bir yapıya kavuşturulması mücadelesi vermek. ‘Eş, dost, arkadaş, bizim gruptan, söz verdim' anlayışı ile temsilci seçmeden yolumuza yürüyelim. Yeter ki destek verin." (HABER MERKEZİ)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.3° / 11.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı