Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretinde
Siyasi 8.06.2018 08:29:12 0

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretinde

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayları 24 Haziran Seçimlerine sayılı günler kala vatandaşa ulaşmaya ve seçimin önemini anlatmaya devam ediyorlar.

Programlar kapsamında Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalarını yürüten milletvekili adayı İmran Kılıç, İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri eşliğinde Tarihi Demirciler Çarşısı ile eski itfaiye arasında bulunan esnafları  ziyaret ettiler. Ziyaretlerde vatandaşların teveccühüyle karşılaşan heyet 24 Haziran seçimlerinde desteklerini alarak ziyaretlerini tamamladılar. Ziyaretlerin ardından Onikişubat İlçe Teşkilatının İftar Programına katılan Mv. Adayı Kılıç , teravih namazı sonrası Ballıca Mahallesinde düzenlenen programa katıldılar.

Şimdi hasat vakti, milletin devamdır akdi, birlik olmanın tam vakti diyerek Göksun İlçesinde seçim çalışmalarına devam eden 27.Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, İlçe Başkanı Ufuk Ünal, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri eşliğinde Göksun Seçim Bürosundan hareketle Büyükkızılcık Mahallesinde düzenlenen programa katıldılar. Programda vatandaşlara 24 Haziran`ın önemini anlatan Mv. Adayı Özdemir ; ''Durmadan bölünmeden devam eden bir istikrarın, adaletli yarınlarda istikbalin, Milletin hakettiği baki olan İstiklalin ve Devam diyen Cumhur`un İktidarına sahip çıkmak asli bir vatandaşlık görevidir. Destek ve dualarınızla bu kutlu yolda Ak Kadrolar olarak yürümeye devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.    Konuşmasının ardından Çarşı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir ve beraberindeki heyet Onikişubat İlçe Başkanlığı Teşkilat İftarına katılmak üzere ilçeden ayrıldılar.


 27. Dönem Milletvekili Adayı  Habibe Öçal, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur , İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensuplarının eşliğinde 24 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve KADEM`in mikro kredi kullanan kadınlara bilgilendirme toplantısına onur konuğu olarak katılan Mv. Adayı Öçal yaptığı konuşmada:  ''Kadınların ötelendiği toplumlarda her türlü gelişme yavaş ve kısırdır. Kadınların Türkiye`nin demokratik süreçlerine katılımının desteklenmesi ülkemizi daha ileri noktalara taşımıştır. Kadınlar üretkendir. Kadınların girişimciliğinin desteklenmesinde her türlü imkanı sunan yerel yönetimlere de buradan teşekkür ediyoruz. Alınan teşvikleri destekliyoruz. Bu teşviklerin hem doğru kullanılması hem de yapılan üretimlerin pazarlanması konusunda doğru adımlar atılması gerekmektedir. Bu noktada alınan teşviklerin önemi büyüktür. Bu ülke geçmişten beri terörle terbiye edilmeye çalışılmıştır. Bugün de yine kandil operasyonu yapılıyor. Ülkemizdeki son zamanlardaki mücadeleleri hem terör, hem ekonomik, hem siyasal açıdan değerlendirerek doğru adımlar atmamız gerekir. 24 Haziran`da Kahramanmaraş olarak bütün Türkiye`ye  örnek olacağız. Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız.''ifadelerine yer verdi.


Programın ardından Karşıyaka,  Ekmekçi, Sümer  mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Öçal, ardından Borsa Caddesi ve Dedezade Caddesi üzerinde bulunan esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak, Ak Partinin yerel hizmetlerinden bahsederek 24 Haziran seçimlerinin  önemine değindi ve  durmak yok yola devam diyerek programına devam etti.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

19.1° / 8.7°

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı

Kahramanmaraş'ta 4 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı