2. Amatörde Şampiyonluk Heyecanı
Spor 25.05.2015 13:51:28 0

2. Amatörde Şampiyonluk Heyecanı

Kahramanmaraş Büyükler Ligi 2. Küme de normal ligin sona ermesine son bir maç kaldı. Son maçla birlikte play-off maçları başlayacak.

Bu sezon 14 takımın katıldığı Kahramanmaraş Büyükler Ligi 2. küme de heyecan dorukta. Normal lig maratonu bu hafta sona eriyor ama esas heyecan şimdi başlıyor. Birbirinde zorlu 14 haftalık periyodunu geride bırakan takımlar artık şampiyonluk grubu ile bütün güçlerini ortaya koyacaklar. 14 takımın katıldığı ligde sadece 6 takım play-off grubunda şampiyonluk için ter dökecek. Play-off ta yer alamaya hak kazanan 5 takım belli oldu. Normal ligi gruplarında yer alan rakiplerini performans olarak geride bırakan A Grubu 12 Şubat İdman Yurdu ve Ekberoğluspor, B Grubu ise 1905 Kahramansaray, Pazarcık Kartalkaya ve Kahramanmaraş Gençlerbirliği play-off grubu olan şampiyonluk turunda mücadele etmeye hak kazandılar. Gelecek hafta itibari ile play-off heyecanı başlayacak. Play-off müsabakaları tek devreli lig usulü ile oynanacak. Yani 6 takımın yer aldığı play-off grubunda her takım diğer beş takım ile sadece birer defa karşı karşıya gelecek. Oyananacak olan beş maçında ardından ilk üç sırada bulunan takımlar 1. Amatör Lige yükselmeye hak kazanacaklar.

Kahramanmaraş Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ruhi Bilgi,''Yenı bir takımız. Ye, kurulduk ve kuruldugumuz ilk yılda liglerde mücadele ediyoruz. Çok kısır bir hazırlık dönemi yaşadık. Antrenman yapacak saha bulamadık ve kimi zaman halı saha da antrenman yaptık. Kahramanmaraş Amatörünün durumu içler acısı hali ile bir de bu şartlarda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu zor koşullar içinde bir de benim ani rahatsızlığım olunca takım dağılma aşamasına geldi. Çok şükür hastalık sürecinin hemen ardından daha fazla bekleyemedim ve takımın başına geçtim. Geldiğim günden bu yana 8 maçta 7 galibiyet aldık ve lig bitmeden play-off oynamayaı garantiledik. Play-off maçları her zaman farklı sonuçlar çıkarır. Umarım 1. lige çıkan takımlardan biri de biz oluruz''dedi.

1905 Kahramansarayspor Kulübü Başkanı Yahya Canlı, ''Hedefimiz 1. Lige yükselmek bunun için mücadele ettik. İyi bir takımımız var. İleriye dönük hedeflerimiz var. En büyük gücümüzise altayapımız. Her yaş grubunda mücadele ediyoruz ve şehrimizin çocuklarını profesyonel mantık ile geleceğe hazırlıyoruz. Güçlü altyapımız ile ilerisi için daha da güzel beklentiler taşıyoruz''dedi. (SERDAR BURSALI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.1° / 16.9°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı